zaterdag, oktober 28, 2006

Herfstvakantie deel 2De herfstvakantie is voor Tim en Bette al weer zo goed als voorbij. Het ging allemaal veel te snel naar mijn zin..... Time flies when you´re having fun!

Onze belevenissen op een rijtje:

1. Thijmen, Tim´s vriendje, mocht een nachtje blijven slapen. Het was ontzettend gezellig. Tim en Thijmen hebben zoveel plezier gehad.Het was gewoon aandoenlijk om te zien hoe ze allebei hebben genoten


2. Ole is een middag komen spelen met Tim en Bette. Het was die dag helaas niet zo heel erg lekker weer...... tijd om koekjes te bakken dus!


3. op donderdag zijn we naar de Efteling geweest. Het was echt een heerlijke dag! Eerlijk gezegd ben ik niet zo´n pretparken-mens, maar ik moest er nu natuurlijk toch aan geloven. Ik ben overal ingeweest..... zelfs in de Python. Toen Tim en Bette nog een keertje wilden, heb ik met een goede smoes mijn beurt voorbij laten gaan.... mama wilde graag foto´s maken terwijl zij in de Python zaten;)


4. Vrijdag zijn we met Mirjam en Kristian naar Blijdorp geweest. We hebben het babygorilla-aapje niet gezien, maar gelukkig waren er genoeg andere dieren om uitgebreid te bekijken. Tim en Bette vonden het heel erg leuk en raken niet uitgepraat over het voeren van de leeuw en zeeleeuwen. Nogmaal bedankt Mirjam en Kristian!


5. En JP was ook de hele herfstvakantie vrij........ ik denk dat hij het zo niet echt zal zien ;) want hij is de hele week druk bezig geweest met het repareren en verven van de dakgoot. Bovendien hadden we de hele week ook nog een steiger aan de zijkant van het huis staan, waar 2 mannen onze windveer, het voegwerk en de kozijnen hebben opgeknapt.....

Kortom, een drukke maar gezellige week. Het is maar goed dat vannacht de klok een uurtje terug gaat, zodat we allemaal een beetje langer kunnen slapen dit weekend!

XXXM2 opmerkingen:

Heidi zei

Niet te geloven dat we allebei in de Efteling hebben rondgelopen op dezelfde dag, en elkaar niet gezien hebben! Ik ben wel een collega van mij tegengekomen in het sprookjesbos. In dat gebied zijn wij zo'n beetje de hele dag zoet geweest, Esther en Emma zien de enge attracties nog niet zo zitten!

Lekker dat jullie zo genoten hebben van de herfstvakantie...
Heidi

Anoniem zei

Tjonge zeg, dat was een goed drukke week! Maar wel gezellig, beter dan wat omhangen thuis!!