zaterdag, oktober 07, 2006

Eten part 2Gisteravond hebben we gegeten in mijn favoriete italiaanse restaurant in Rotterdam O´Pazzo. Petra was jarig geweest en had ons uitgenodigd. We hebben een heerlijk relaxte avond gehad. Bovenal omdat het heerlijk is om eens zonder kinderen (en mét vrienden) ongestoord bij te kunnen kletsen onder het genot van heerlijk eten en voortreffelijke wijn....

De afgelopen weken zijn niet de prettigste uit mijn leven geweest, maar toch had ik ze niet willen missen. De afgelopen periode heb ik zo veel steun van familie en vrienden gehad. Dat heeft zo´n warm en goed gevoel gegeven en daar ben ik heel dankbaar voor. Mijn leventje is misschien niet helemaal zo gelopen zoals ik gewenst had, maar het is wél een heel goed leven! Ik heb hele lieve familie en vrienden, twee gezonde schatten van kinderen en een hele lieve man. En daar ga ik met volle teugen van genieten!

Dank je wel Petra, voor de heerlijke avond

Tim en Bette logeren dit weekend bij Opa en Oma, zodat wij onbezorgd een avondje uit konden en lekker uit konden slapen vanochtend :)
Ik heb van mijn vrije tijd gebruik gemaakt, door deze tags te maken. Keisha Campbell had een tijdje geleden een paar tags gepost die ik zeer fraai vond en die ik altijd al eens wilde scrapliften :)


En verder ben ik al met mijn kerstkaarten bezig :)
Heidi is afgelopen vrijdag komen scrappen bij mij en zij was al aan haar kerstkaarten bezig!Daardoor geinspireerd ben ik ook begonnen.... ik ben nog nooit zó vroeg geweest! Misschien wordt dit het eerste jaar dat ik zonder stress mijn kerstkaarten kan versturen :)


XXXM

5 opmerkingen:

Diana zei

De tags zijn gaaf. En met kerstkaarten kun je nooit vroeg genoeg beginnen, helaas lukt dat mij nooit :-)

Anoniem zei

Hey Moniek! Ken je me nog... ik heb voor je (als je nog steeds geinteresseerd bent) 50 vel van dat mooie kraftkleurige cardstock voor je. Kosten : 75 cent per vel.
Ik hoor het wel van je, ze liggen in ieder geval voor je apart.

Groetjes
Liesbeth Parlevliet

D@nielle zei

Soms heb je van die gezellige avondjes nodig, om even te relaxen en bij te tanken, heb ik ook wel zin in !
& mooie tags zeg. Ik wil ook graag aan de kerstkaarten beginnen maar ik zit te wachten op mijn cricut (met de kerstcartridge) die hopelijk 1 nov. komt, dan heb ik bog wel genoeg tijd om de jongens aan het werk te zetten hihi.

Nellie Hulsman-Lodders zei

Prachtige stijlvolle tags, Moniek! En wat gezellig zo'n scrapavond met Heidi!
Wat goed van je dat je al met je kerstkaarten begonnen bent! Ik moet er voorlopig nog even niet aan denken. Vooral niet als ik het weer van deze week bekijk! Dan staat de Kerst echt ver van mijn bed!

Keisha zei

wow , love them!!