maandag, juni 04, 2007

Scrap-a-ganza

Ik heb vandaag al heel wat blogs gelezen met verhalen over de sag, dus ik kan nu natuurlijk niet meer achterblijven, want ook ik ben een dagje geweest.
Marlous van Doe@ding had gevraagd of ik voor haar wilde assisteren bij een aantal workshops op zaterdag en dat leek me heel erg leuk.
En het was ook heel erg leuk :) !
Ik heb eerst geassisteerd bij een workshop van Mary Anderson. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van haar gehoord had, maar in Engeland schijnt ze toch wel bekend te zijn. Het was echt een ontzettend leuk mens. Er werd een primaflower blik gealtered en het projektje zag er heel erg leuk uit. Toen ik haar aan het eind van de middag weer tegen het lijf liep in de gang, riep ze meteen: "hey Moniek!" en ik vond het werkelijk heel bijzonder dat ze zich mijn naam nog kon herinneren na een dag vol onbekende nieuwe gezichten. I was impressed ;)
Verder heb ik geassisteerd bij een dubbele workshop van Karen Burniston: Weather becomes me. Ik kende karen´s werk eigenlijk niet zo goed, maar ook hier ben ik impressed: ze maakt werkelijk de meest ingenieuze interaktieve elementen voor op haar pagina´s. Dat moet ik toch ook eens uitproberen.....
Maar wat nog het meest indruk op me gemaakt heeft is de manier waarop ze les gaf. Waanzinnig goed! Het geheel was zo goed opgebouwd, ze deed het helemaal uit haar hoofd, ze gaf een hele duidelijke uitleg, was grappig, energiek en spontaan. Daar kan ik echt nog wat van leren!

Verder was het natuurlijk ontzettend leuk om weer verschillende oude bekenden te zien. Heerlijk bijgekletst met Nellie en Roelien, goed gegeten en weer wat leuke nieuwe spulletjes erbij ;)

XXXM

2 opmerkingen:

Anneli zei

En hoeveel pakketjes heb je er aan overgehouden? Hahaha, groetjes Anneli (ik 11)

Anoniem zei

hoi moniek


zo te horen heb je het veel te druk om zelf aan scrappen toe te komen :)

Hopelijk kom ik je binnekort nog eens bij marloes in der shoppie tegen :)

groetjes yvonne uit zwartewaal