woensdag, juni 13, 2007

Dutch Creative


Toen ik vorige week bij Scrapart een workshop gaf, kreeg ik van Petra (één van de eigenaren) een pakketje mee van hun eigen papier. De vrouw van de andere eigenaar Henk ontwerpt allerlei dingen, waaronder dus scrappapier. Ik kende Dutch Creative van hun vorige lijn en ik moet eerlijk bekennen dat het niet mijn ding was. Maar deze lijn is werkelijk héél anders. Deze lijn heeft wat weg van Basic Grey en Foofala en is in één van mijn favoriete kleurencombinaties uitgebracht: groen en roze!

Vandaag had ik voor het eerst sinds tijden de tijd aan mezelf en ben ik aan de slag gegaan met dit papier. Ik heb het niet al te moeilijk gemaakt en een variatie gemaakt op een vorige layout van mezelf :)


Het groen/roze papier van Dutch Creative combineert heel mooi met een aantal lijnen van KI en Scenic Route en verder heb ik hier de kraftlijn van Making Memories mee gecombineerd.

Ik ben nu toch wel een heel klein beetje nieuwsgierig geworden naar eventuele volgende lijnen.... Ik vind het echt top als we in NL een mooie eigen papierlijn zouden hebben.....

XXXM

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Oooh, Moniek hij is super...!! Erg mooie gemaakt en Henk zal er trots op zijn dat hij steeds meer werk ziet verschijnen gemaakt met zijn papier!!

D@nielle zei

Ik heb het ook gezien Moniek en ben het met je eens, deze lijn is de leukste tot nu toe ! Hij glimt niet en de kleuren zijn leuk.

A zei

Wat een super LO Moniek. Mooi papier, echt "mijn" kleuren. Dat wordt binnenkort weer shoppen!!

Groetjes,
Annemieke

wbg zei

Wat is dit mooi en leuk!!! Super lo!