donderdag, mei 10, 2007

Moniek goes international :)

Ook over de Nederlandse grens ben ik berucht ;) Dankzij mijn grootste fan Ingrid, groeit het aantal Belgische scrapsters langzaam maar zeker. En daarom werd het hoog tijd om de zaken internationaal aan te gaan pakken. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ben de grens over gestapt ;)

Ingrid had een aantal vriendinnen, kennissen en de vriendin van haar zoon Sven enthousiast gemaakt voor een workshop die ik daar afgelopen dinsdag 2 keer heb gegeven:Het was een zeer geslaagde dag. Ik geloof dat alle deelneemsters het naar hun zin hebben gehad en voor mij was dat zeker het geval. Ingrid had alles tot in de puntjes geregeld..... ze was de pralines uiteraard niet vergeten :) Ik ben er vast van overtuigd dat ze in Belgiƫ anders (lees beter) smaken dan in Nederland. Veel en veel romiger :)

Tussen de middag hebben we een broodje smos gehaald en zijn we nog snel even een supermarkt in geweest. Ingrid woont eigenlijk maar net over de Belgische grens, maar het voelt echt buitenlands. De hele sfeer is anders dan in Nederland. Veel gemoedelijker, vriendelijker en een stuk bescheidener.........

´s Avonds ben ik blijven eten en heb ik Ingrids man Ludo ontmoet en Sven weer gezien. Ingrid had werkelijk overheerlijk gekookt: pasta met scampies. Hoe ze datvoor elkaar heeft gekregen in zo´n korte tijd, weet ik niet, maar voor mij alle reden om dit recept in handen te willen krijgen :)
Het was een dag waar ik nu nog steeds met een lach op mijn gezicht aan terug denk. Bedankt Ingrid!

XXXM

4 opmerkingen:

Mirjam zei

Leuk voor je joh! Geniet er maar van!

Shari zei

Ik vond het ook super fijn.
Heb een leuke middag hier doorgebracht en was zeer tevreden over het resultaat. :)
Zeker voor herhaling vatbaar!
En bedankt Ingrid voor het lekkere eten!
Liefs, Shari

Sven zei

Hey Moniek, leuk je nog eens gezien/ontmoet te hebben :)
Het was een gezellig etentje ;)

Tot devolgende keer maar weer!

Groetjes,
Sven x

Anoniem zei

Het was een superleuke workshop voor iedereen Moniek:)...en de volgende keer is het Gentse waterzooi op het menu ;)

Groetjes,Ingrid