vrijdag, mei 04, 2007

De Speeldernis

Vanmiddag zijn we, samen met Mirjam + kids, haar zus Judith + kids en Judith´s buurvrouw Wilna + kid naar de speeldernis geweest. Het was in één woord WAANZINNIG!

Vorig jaar zag ik bij Mirjam een paar hele mooie foto´s waar ze een heel leuk albumpje mee aan het maken was. Toen ik vroeg waar die gemaakt waren, vertelde ze dat ze naar de Speeldernis waren geweest. Ik woon al heel wat jaren in Rotterdam, maar daar had ik echt nog nooit van gehoord. We spraken af om samen in de zomervakantie daar naar toe te gaan. Maar dat was er toen maar niet van gekomen. Gelukkig vandaag - eindelijk - wél!

De speeldernis is een natuurspeeltuin, waar kinderen met water kunnen spelen, in bomen kunnen klimmen, hutten en vlotten kunnen bouwen etc etc. Ik vind het echt een uniek concept en dat midden in de grote stad ;) Tim en Bette vonden het fantastisch. Heerlijk ravotten en lekker vies worden.....

Tim klimt het liefst in de bomen.....En Bette rommelt het liefst in en om het water met zand en modder.....
zo zag haar gezicht er aan het eind van de middag uit...... kun je nagaan hoe de rest van haar lijf er aan toe was ;)
We vonden het alledrie een heerlijke middag en ik weet zeker dat we hier nog héééél vaak naar terug gaan!

XXXM

2 opmerkingen:

Mirjam zei

Wat een superfoto zeg van Tim! Waar zo'n lens al niet goed voor is :-)

Daniëlle zei

Hallo
Via de website van speeldernis kwam ik op jou weblog. Speeldernis lijkt me enig... en zit er over na te denken om met een feestje van mijn zoon daar heen te gaan, alleen twijfel ik nog of het in januari niet te koud is daarvoor.
Wat een leuke weblog heb je zeg!! Ik ga je zeker volgen...