zondag, januari 14, 2007

Spijkenisse en Hoek van Holland....


Gisteren ben ik samen met Nicolette, Yvonne en Lisanne naar een nieuwe scrapwinkel in Spijkenisse geweest: Doe@ding. De eigenaresse Marlous ken ik via Nicolette en gisteren was de opening van haar winkel. Het is absoluut een aanrader! Een klein deel van haar assortiment is meer bedoelt voor kaartenmaken, maar het assortiment scrappapier vond ik om te smullen :) echt mijn smaak! Bovendien is er beneden in de kelder een hele mooie ruimte waar tzt een workshopruimte van wordt gemaakt. En.................... bovendien ga ik er zaterdag 27 januari de hele dag demonstreren :) Ik zal laten zien wat je allemaal kunt met de soufflé en glaze pennen...
Gisteren dus Spijjkenisse en vandaag zijn we met z´n viertjes naar Hoek van Holland gereden. We waren uiteraard niet de enigen die van het mooie weer wilden genieten.... maar gelukkig hebben we doorgezet en zijn we in de file blijven staan :) het was namelijk heerlijk!
Een lekker wind, maar het was toch niet te koud omdat het zonnetje scheen.
Tim en Bette vonden het heerlijk om in de duinen te ravotten. Steeds op een hoge duin klimmen en dan hard naar beneden rennen.......En tot slot even lekker in het zonnetje zitten, beschut tussen de duinen. Tim en Bette wilden een ijsje (bbrrrrrrrrrrr) en JP en ik namen een heerlijke mok warme chocomelk met slagroom.......... zalig!


XXXM


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer dat ik moest werken zaterdag anders ha dik ook zeer zeker even komen kijken en je misschien nog tegengekomen bij marlous, maar helaas.......werken gata voor he.
woensdag ga ik even bij haar snuffelen en zeker wat papiertjes kopen :)

Groetjes yvonne

Petra zei

Even een vraagje. Zit deze in de oude hobby winkel op het winkelcentrum "het Plateau" ? Ga ik zeer zeker even kijken.

Anoniem zei

petra de winkel zit inderdaad op het plateau :) het heet doeading
www.doeading.nl allene is de site nog niet online dacht ik

groetjes yvonne uit zwartewaal

Hoop eigenlijk dat ik dit hier mag noemen

D@nielle zei

ik kwam marloes nog tegen in de groothandel, wat had ze veeel ingekocht zeg ! Leuke meid !