woensdag, januari 03, 2007

Een goed begin.......


Ik vind het altijd heerlijk om alle dozen met kerstversiering vóór de Kerst uit te pakken, maar het is bijna net zo´n lekker gevoel om alle dozen na de Kerst weer in te pakken...... Gisteren hebben we de Kerstboom afgetuigd en alle kerstversieringen weer op zolder opgeborgen. Heerlijk om alles in huis weer zo te hebben staan, zoals het altijd staat ;)

Ook de kerstkaarten zijn opgeruimd. Vorig jaar had Ali een heel leuk idee om deel van de gekregen kerstkaarten her te gebruiken in een lo. Ik heb jarenlang de kerstkaarten bewaard.... maar waarom eigenlijk? Wat doe je er naderhand nog mee...... Nou, dit dus!
Sorry, de scan is een beetje schots en scheef :)

Misschien zie je hier een stukje van je eigen kerstkaart terug ;) alleen de zelfgemaakte kaarten zitten er niet bij. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om daar in te gaan snijden, dus die bewaar ik toch nog even!

Verder heb ik nóg een goed begin gemaakt en een nieuwe blog gestart waarin ik de workshops die ik de komende tijd ga geven, zal aankondigen: www.mjworkshops.blogspot.com

De eerste twee workshops staan al vermeld: een valentijn- en een stempelworkshop.

XXXM8 opmerkingen:

Nicole zei

Moniek als eerste wens ik je een heel liefdevol en creatief 2007 toe... en je bent al geweldig goed dit jaar begonnen, met die geweldige LO en je workshops...

succes!!!!

gr Nicole

Anoniem zei

... een echt leuk idee. Ik verzamel ook al jaren kerstkaarten maar die belanden dan in een doos... en nu krijgen ze een tweede bestemming.Tof!

groetjes Ingrid

Anoniem zei

Net de kerstkaarten weggegooid :(, maar gelukkig in een neiuwe zak dus ik ga ze er weer uit graaien :)

Leuk idee ga er gelijk een beginnenGroetjes yvonne

Dutchie in Canada zei

Dat is leuk zeg, wie weet,ga ik dat ook nog wel doen met alle kaarten!! Goed zeg, een apart blog voor je ws. Leuk dat dat zo goed loopt!

Anoniem zei

Hi Moniek,

ontzettend leuk idee maar met ruim 100 ontvangen kerstkaarten word het voor mij moeilijk om een keuze te maken ;-)

groetjes, Eef

Diana zei

Wat een grappig idee. De kaarten hangen bij mij nog op de kast dus misschien ga ik het ideetje ook wel gebruiken.

Leuke workshops ga je doen!

Nellie Hulsman-Lodders zei

Geweldig idee, Moniek! En zo leuk gemaakt! TOP! Ik bewaar eigenlijk altijd alleen de zelf gemaakte kaarten. En om die nu in stukjes te snijden... vind ik ook zo zonde! Wat ik er mee doe... tot nu toe nog gewoon bewaren in een doos... Maar misschien dat ik ze in een mooi album ga stoppen. Jouw workshops ga ik zo even uitgebreid bekijken. Leuke start voor het nieuwe jaar!

D@nielle zei

ook voor jou een geweldig nieuw jaar. Veel geluk & scrapplezier ! Ik had dat idee ook gezien, erg leuk ik bewaar nl. elk jaar mijn kaarten ....