woensdag, januari 17, 2007

....... en dan ook nog naar....

.... Antwerpen!

Het houdt niet op met rondreizen ;) Gisteren ben ik een dagje op bezoek geweest in Antwerpen. Deze stad ligt maar een uurtje van Rotterdam, en toch ben ik er heel erg weinig geweest. Een grote schande eigenlijk! Daar gaat verandering in komen, echt waar!

Ik ben gisterochtend door mijn grote scrapvriendin Ingrid van de trein gehaald en zij heeft mij in sneltreinvaart door Antwerpen geleid.

We zijn eerst bij Aters geweest, een soort hobby-groothandel. Het was heerlijk om daar rond te neuzen. Ik heb zelfs een kaart gekregen om daar te kopen, dus geen enkele reden om niet nog eens terug te gaan ;) Daarna hebben we op de Grote Markt ergens koffie gedronken en toen zijn we door de stad verder gewandeld naar de volgende hobbywinkel: de Banier. Dit is meer een algemene hobbywinkel, maar toch heel veel leuke dingen gezien!

Vervolgens hebben we heerlijk geluncht op het Consience Plein (= niet goed geschreven geloof ik...sorry) We hadden allebei een heerlijke salade met geitenkaas en spekjes :) Zalig! Goed gegeten dus en heerlijk rustig bijgekletst...

Na de lunch snel wat chocola gehaald en nog even bij de Veritas naar binnen. Ik vond dit een heel aparte winkel. Ze verkochten fournituren, maar ook ondergoed, panties en hobbyspullen!

Volgens Ingrid wil het scrapvirus in Belgiƫ maar niet toeslaan, maar er zijn toch genoeg andere winkels waar je heel veel leuke dingen voor het scrappen kunt vinden!

Het was een heerlijke dag, die veel te snel voorbij was.....
Bedankt Ingrid en ik kom snel weer!


XXXM2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was super gezellig,... we doen het snel een keertje over!

groetjes, Ingrid

HARTENKERSJE zei

leuk een dagje in antwerpen. ook weer wat anders om naar goede scrapspullen te kijken. en ja lunch zag er heerlijk uit.

dat moet ik ook maar eens doen het is idd niet ver. gr Kirs