zondag, januari 07, 2007

Filmpje


De wonderen zijn de wereld nog niet uit............ ik ga bijna nooit naar de bioscoop, maar dit weekend zat ik er maar liefst 2 (twéé) keer! :)

Vrijdagavond ben ik met een vriendin naar The Holiday geweest. Heerlijke vrouwenfilm. Je moet hier echt niet met een man naartoe gaan! Zonder man konden we lekker een beetje zwijmelen, een brok in onze keer krijgen en helemaal gelukkig zijn, omdat ze elkaar op het eind natuurlijk tóch kregen :) Als ik met JP naar de bioscoop was gegaan, dan hadden we vast voor James Bond gekozen. Niet dat dat slecht zou zijn geweest, maar als vrouw heb je af en toe gewoon een lekkere vrouwenfilm nodig die je ook daadwerkelijk met een andere vrouw gaat bekijken ;)
We hebben een heerlijke relaxte avond gehad..... eerst tapas gegeten, toen de film en daarna nog even wat drinken en uitgebreid bijkletsen..... heerlijk, ik kan er weer tegen !

En vanmiddag zijn we met ons viertjes naar Happy feet geweest. Aan het eind van een schoolvakantie gaan we meestal naar de bioscoop met z´n allen en Tim en Bette mogen dan de film kiezen. Deze keer was dat niet moeilijk en de beslissing was unaniem.....
Tim en Bette verheugen zich er vantevoren al flink op. Want een bioscoopje pakken is niet alleen een film bekijken, maar ook voor allebei een bus pringles en een flesje cola of fanta. Ze installeren zich helemaal in hun stoel met aan de ene kan hun flesje drinken en aan de andere kant de bus pringles. Ik zou er eigenlijk een foto van moeten maken, want zoals ze daar zitten, zijn ze in en in tevreden. En ik ben dat dan eigenlijk ook. De film interesseert me niet zozeer..... Ik kijk regelmatig opzij om naar Tim en Bette te kijken om te zien hoezeer ze genieten...... Fantastich!


XXXM

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Moniek,

ik heb The Holiday ook gezien samen met mijn "schoondochter" op Ladiesnight ( hoe bedoel je vrouwenfilm ;-p )
Ik hou helemaal niet van zulk soort films maar ik moet eerlijk bekennen dat ik deze wel erg leuk vond.
Maar het komt idd net als jou haast nooit voor dat ik voor mezelf naar de bios ga, bijna altijd voor de kids.
Wat dat betreft is zo'n ladiesnight een uitkomst ( volgende project , na de boekenbeurs ?)

doei doei,
Eef