woensdag, november 15, 2006

Vriendschap


Eén van de leuke dingen aan het scrappen, vind ik het feit dat ik zo ontzettend veel leuke en lieve mensen heb ontmoet. Mensen die ik, zo weet ik zeker, anders nooit ontmoet zou hebben. Op de één of andere manier maak je veel gemakkelijker contact met mensen die dezelfde passie voor deze hobby delen. Zo heb ik ook Ingrid ontmoet. Ingrid is klant in de winkel in Rotterdam, waar ik heb gewerkt. Met sommige klanten was er een speciale "klik" en Ingrid was één van hen.
Maar door mijn onverwacht snelle vertrek vanuit Pien´s heb ik eigenlijk van niemand afscheid kunnen nemen en ben ik het contact met veel mensen kwijt geraakt. Als ik iets mis van mijn werk in de winkel, dan is het het contact met de klanten. Maar gelukkig hebben veel mensen mij in de loop van de tijd weer teruggevonden :) en Ingrid was er gelukkig eentje van! We hebben contact gehouden en gisteren hebben we samen geluncht en bijgekletst in Dudok Deze keer geen appeltaart, maar een heerlijke salade met kip en bacon :)
Het was ontzettend leuk, we hebben elkaar weer iets beter leren kennen, ik heb veel te veel Belgische chocola gekregen, we hebben ideetjes en tips uitgewisseld en vooral heel gezellig gekletst. Onze volgende afspraak is in Antwerpen :) !

Op de terugweg op mijn fietsje bedacht ik me dat ik een bevoorrecht mens ben..... life is good!
Dank je wel Ingrid!


XXXM

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh oh Moniek,

het is maar goed dat we morgen iets gaan doen zonder dat het met eten te maken heeft ;-)
Life IS good ( en .....je leeft maar 1x keer ( tenminste, dat denk ik )

doei doei,
Eef

Anoniem zei

Moniek,

Ik vond het super gezellig...
lekker eten...
en een aangenaam gezelschap!!
Dank je wel, Moniek
Tot binnenkort.
groetjes
Ingrid

HARTENKERSJE zei

Leuk verhaal om te lezen!!

scraplfs kirs

HARTENKERSJE zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
HARTENKERSJE zei

ja er is dubbel comments uitgekomen waarvan ik eentje weg heb moeten halen en nu krijg je die ongezellige berichtje, hihi.

yvonne zei

Hoi moniek,
al ene tijdje lees ik mee op je blog en nu maar eerst eens geregistreed zodat ik een berichtje kan plaatsen.
Leuk om je belevenissen een beetje te volgen :0

Wat ik me alleen afvroeg, werk je helemaal niet meer, ook niet in een andere branche>?
Ben lang niet meer in rotterdam geweest maar het internett is geweldig en me scrapspullen komen er toch wel :)

Groetjes yvonne uit zwartewaal

Nicole zei

Spontane vriendschap, zomaar ineens...kan je intens gelukkig maken.
Toen ik 20 jaar geleden!!! in een supermarkt werkte, kwam elke week een mevrouw bij mij aan de kassa die dan altijd 10 zakken van 5 kg rijst op de band legde, na een tijdje begon ik toch nieuwsgierig te worden en vroeg wat ze met al die rijst deed, ze had op dat moment 12 grote honden en voor deze rakkers had ze de rijst nodig, zo kwamen we in gesprek... 2 jaar later was zij mijn getuige op de bruiloft...

gr Nicole

Nellie Hulsman-Lodders zei

Vrienden kunnen je inderdaad een heerlijk gevoel geven. Ze zijn er om je geluk te delen, en ze zijn er om je te steunen in moeilijke tijden. Mijn vrienden koester ik. Want mijn vrienden zijn waardevol! Geniet, Moniek!