vrijdag, november 17, 2006

Inpakken.... en wegwezen :)

Gisteravond heb ik samen met Eef en Mirjam een workshop gevolgd bij de wraps & ribbonstore in Vlaardingen. Het was heel erg leuk en zelfs leerzaam :) Vantevoren had ik niet het idee dat ik een hele avond zou kunnen vullen met inpakken, maar dat lukte dus prima..... iets goed en netjes inpakken valt nog niet mee :)

Op de eerste foto ben ik bezig met een bal inpakken..... dat ging moeizaam...... ik denk dat het handiger is om gewoon maar geen bal kado meer te geven :)


En hier werd ons voorgedaan hoe we een perfecte strik kunnen maken met 2 gelijke lussen die allebei bovenop liggen met daaronder 2 losse uiteinden. Je zou het niet zeggen als je naar de foto kijkt, maar uiteindelijk had ik het tóch door....
Verder hebben we onder andere nog zo´n strik leren maken die je altijd op de grote paaseieren ziet. Erg leuk! En dan natuurlijk de winkel..... voor een scrapbooker is het bijna een walhalla.... zoveel mooi papier en vooral zo ontzettend veel mooie linten en andere dingen die heel goed in je scrapbook te gebruiken zijn. De prijs valt in vergelijking met al die duren scrapbooklintjes ook heel erg mee....... het enige nadeel is dat je bijna niet weet wat te kiezen.... :)

XXXM

4 opmerkingen:

Nicole zei

hahaha Moniek volgende keer doe je de bal gewoon in een kartonnen doos...
Lijkt me trouwens een hele leuke workshop, met allemaal lintjes...
Heb je wel een keuze kunnen maken?

gr Nicole

Diana zei

Dat ziet er inderdaad uit als een heerlijke winkel. Leuke workshop ook.

Heidi zei

Wat een frons zie ik daar, en dan die twijfelende blik...haha...

Maar het ziet er wel uitnodigend uit, al die lintjes.

Je hebt het maar druk met al je workshops en uitstapjes, leuk hoor!

Heidi

Mirjam zei

Nou wat een worsteling was het he met dat papier en die lintjes. Nooit gedacht dat inpakken zo'n uitdaging zou zijn/worden :-)