maandag, juni 26, 2006

tuin journal

Begin van het jaar had ik al het idee om een soort tuin-album te maken. Ik neem zeer vaak foto´s van de planten en bloemen in onze tuin, maar daar doe ik meestal verder niet zo heel veel mee. Een paar jaar geleden toen we onze tuin aan gingen leggen, ben ik begonnen met een multomap waarin ik allerlei dingen schreef over de tuin. Er staan schetsen in, ik plakte er artikelen uit tijdschriften in, ik bewaarde er plantenkaartjes in, én ik schreef wat we zoal in de tuin hadden gedaan. Bovendien heb ik er flink wat foto´s in geplakt. Dat heb ik ongeveer 2 jaar heel regelmatig bijgehouden. Nog steeds is het hele erg leuk om te lezen en het is zelfs nog leuker om te zien hoe onze tuin er een paar jaar geleden uitzag. Wat kan er in een paar jaar veel veranderen! Planten die op de plek waar ik ze geplant heb, nu niet meer staan, maar die wonderbaarlijk een paar jaar later op een heel andere plek weer terug komen!
Nu heb ik geen tuin-album gemaakt, maar een tuin-journal. Het moet een soort travel album van de tuin worden, zeg maar :)
Ik weet alleen nog niet zeker of ik er nu meteen in ga werken, want aan de ene kant vind ik het jammer dat ik dan dus halverwege het tuinseizoen ga beginnen. Het liefst was ik er in het voorjaar mee begonnen. Maar aan de andere kant..... wat maakt het ook uit, gewoon beginnen!

Ik denk er nog even over na.

XXXM2 opmerkingen:

Diana zei

Ziet er gaaf uit, en ik zou zeggen gewoon aan beginnen. In het najaar gebeurt er nog genoeg in de tuin.

Mirjam zei

Inderdaad gewoon gaan beginnen! Er staat nog heel wat te gebeuren in de tuin. Als ik zie hoeveel er bij ons nog in de knop zit kan ik me al verheugen op al het moois wat er nog komen gaat. En dat zal in jouw tuin ook het geval zijn. Je album zit er mooi uit! Zonde om nog een jaar in de kast te leggen :-)