maandag, februari 15, 2010

weer gescrapt!

Vorige week heb ik mijn eerste opdracht sinds lange tijd voor de CmF van April/Mei op de post gedaan. Een heerlijk gevoel om dit weer te kunnen doen :) ik had de smaak weer helemaal te pakken en ben meteen doorgegaan met het scrappen van een paar foto's van Tim:


Het gebruikte papier is van Jillibean Soup en de basis van Kraft is helemaal mijn ding. Ik had de restjes papier voor me liggen en besloot meteen om er een verjaardagskaartje mee te maken.
Ik kan iedereen aanraden om na het maken van een layout, de restjes voor een kaart te gebruiken. Ten eerste blijf je zo niet met allemaal kleine restjes papier zitten en ten tweede héb je alles al bij elkaar gezocht voor een layout, dus voor een kaart hoef je betrekkelijk weinig moeite te doen. En daarbij heb je meteen weer wat geld uitgespaart omdat je nu geen kaart hoeft te kopen :)

Ik had zelfs zó de smaak te pakken dat ik er meteen 2 heb gemaakt. De kaartjes zijn nog niet helemaal af, omdat ik nu nog niet weet naar wie ze gestuurd zullen worden. De basis is gemaakt en tzt maak ik ze helemaal af:


XXXM

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja dat is inderdaad een goed idee. Een idee om ook te gaan doen......bedankt
gr yvonne