maandag, februari 01, 2010

kan niet wachten.....


Ik ben een beetje laat, want de CHA is al bijna een week afgelopen, maar ik wilde jullie toch nog mijn favoriete nieuwe lijnen laten weten..... eigenlijk ben ik niet meer zo heel erg hebberig voor wat betreft scrapspullen (dat komt waarschijnlijk om dat ik al zo vreselijk veel heb ;) ), maar deze keer zijn er toch een paar papierlijnen waar ik met smart op zit te wachten :)

Uiteraard de nieuwe Basics lijn van Basic Grey. Er zijn 3 kleuren: Manilla, White en Kraft. Ik ben bang dat ik ze allemaal wil hebben! De effen papiertjes van Basic Grey gebruik ik heel vaak als basis voor mijn layouts en deze Basics lijn is dus echt iets voor mij. Ik heb begrepen dat-ie pas in april uit komt..... nog even wachten dus :(

Verder vind ik Pink Paisley helemaal fantastisch! Alle 3 de nieuwe lijnen hebben waanzinnig mooie papiertjes.... en de artisan albums zijn helemaal om te smullen!!

en tot slot ben ik helemaal weg van de nieuwe lijnen van Teresa Collins. Van haar 4 nieuwe lijnen vind ik de Mr & Mrs en Welcome home helemaal mooi, maar ook de 2 baby lijnen hebben een paar heel fraaie papiertjes. Het fijne aan de lijnen van TC vind ik dat het helemaal compleet is. Mooie vellen papier, super stempels en ontzettend leuke embellishments die goed met andere merken te combineren zijn.
Ik hoop dat de Mr & Mrs. lijn snel verkrijgbaar is, want ik heb al tijden het plan om een album te maken met de trouwfoto's van mijn ouders en dit papier wil ik er absoluut voor gebruiken!

XXXM


P.S. Alle Valentijn pakketjes zijn inmiddels verkocht! Bedankt iedereen!

1 opmerking:

Guylaine Seyer zei

Good day
I'm Guylaine, from Quebec, Canada. I'm the creator aand administratior of a challenge blog called Karma Scrap. Each week I make a post to introduce to our readers a beautiful blog to discover. This week, I choose your blog! You can see the post here: http://karmascrap.blogspot.com/2010/02/blog-decouvrir-moniek.html
It is in French but you can use the gadget Google translator to see it in your language
That would be nice if you can put this gadget on your blog too ;)