woensdag, februari 17, 2010

een week uit mijn leven....


Een tijdje terug stond ik voor mijn boekenkast en zag de albums Een week uit mijn leven en Een week uit het leven van Tim liggen. Het was al een tijdje geleden dat ik in die albums had gekeken en tot mijn verbazing zag ik dat ik het album Een week uit mijn leven in 2006 had gemaakt en het album voor Tim in 2007. Is het werkelijk al zó lang geleden?
Het is ontzettend leuk kom te zien hoe ons leven er een paar jaar geleden uitzag en hoeveel er toch ook is veranderd.
Ik kan me nog herinneren dat ik toen het idee had om elk jaar zoiets te maken..... ahum........ dat is er dus nooit van gekomen......

Maar goed, het is nooit te laat voor goede voornemens, dus ik heb de koe bij de horens gepakt en ben meteen begonnen:

en ik bedacht me dat er vast meer mensen zullen zijn die met me mee willen doen!
Dus daarom mijn eerste online workshop sinds tijden....... een nieuwe 'Een week uit mijn leven' !
Wat houdt dit precies in?
We gaan een week lang allerlei zaken uit ons dagelijkse leven vastleggen. Elke dag krijgen jullie van mij een blad waarop jullie allerlei dingen kunnen bijhouden, waarop staat welke foto's die dag genomen moeten worden en welke memorabilia bewaard zouden kunnen worden.
Na deze week waarin alles wordt vastgelegd, krijgen jullie even de tijd om jullie foto's en materialen voor de workshop uit te zoeken. Vervolgens gaan we in de 2 weken daarna het daadwerkelijke album maken aan de hand van de materialen, gegevens en foto's die jullie in de eerste week hebben verzameld.
De kosten voor deze workshop bedragen € 7,50
De workshop start op maandag 15 maart (week 11) en deze week wordt dus de week die vastgelegd gaat worden.
week 12 gebruiken we om foto's en materialen uit te zoeken en week 13 en 14 worden gebruikt om het album daadwerkelijk te maken. Uiteraard krijgen jullie hiervoor een werkbeschrijving, schetsen en foto's van mijn album als voorbeeld!
Daarnaast heb ik er voor mezelf nog een uitdaging aan gekoppeld: ik moest van mezelf het album maken met de scrapspulletjes die ik al in huis had. Wanneer je mee wilt doen, is dit laatste natuurlijk niet verplicht, maar geloof me, het is wel heerlijk om de spulletjes die je al in huis hebt, nu eindelijk ook eens te gaan gebruiken!
Wanneer je mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar moniekjannink@planet.nl en dan krijg je van mij per mail verdere instucties.
XXXM

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Hallo Moniek, zus van Nicole, via wie ik ook jouw blog heb gevonden. Wat leuk een weekovezicht, ik ben bezig met een jaaroverzicht maar dit spreekt mij toch ook wel aan. dit jaar niet maar volgend jaar mag je me er aan herinneren, Leuke blog heb je en je maakt mooie dingen, groetjes Marjolijn. (via Nicole)