zaterdag, oktober 02, 2010

gebroken.....er zijn van die dagen die heel anders lopen dan je bij het begin ervan gedacht had......
onze zaterdag begon al vroeg, omdat Bette op tijd in Kijkduin moest zijn voor haar hockeywedstrijd en Tim op tijd op VOC moest zijn om eerst te fluiten en om daarna een wedstrijd te spelen.
Zo zou de wedstrijd van Bette zwaar worden omdat ze tegen de koploper moesten en uiteindelijk bleek HDS ook net iets te sterk voor Rotterdam. Tot zover leek er op onze zaterdag geen vuiltje aan de lucht.JP en ik zijn daarna snel naar VOC gereden, zodat we nog het grootste deel van Tim's wedstrijd zouden kunnen zien. Tim speelde heerlijk en tot zover verliep alles zoals verwacht.

Totdat Tim een bal hard in zijn gezicht kreeg en naar op de grond viel. In eerste instantie leek het van een afstandje mee te vallen, maar hij stond huilend op met een hele zere arm....

en zo zit je dan opeens een hele tijd op de Spoedeisende Hulp van het SFG.....


en zo is onze eerste gebroken arm een feit....
Tim huilt niet snel, maar hij had ontzettend veel pijn. En bovendien ontzettend veel verdriet..... hij is pas gescout door de KNVB om selektiewedstrijden te spelen voor het Jeugdplan Nederland team jongens onder 13. Zijn eerste selektiewedstrijd had hij net gehad en over 2 weken zou hij de volgende spelen...... maar voetballen zit er voor hem helaas de eerste vier weken niet in....
Hij heeft tranen met tuiten gehuild....
Inmiddels gaat het weer met onze Dirk Kuyt in spé en hij ziet zelfs inmiddels al een paar kleine voordeeltjes: zo hoeft hij de komende weken niet te gymen en kan hij in die uren mooi alvast zijn huiswerk maken, zodat hij dan thuis minder hoeft te doen........
en zo heb je dan een hele rare dag achter de rug. Een dag die heel anders is gelopen dan gedacht. Heel veel emoties zijn er door me heen gegaan vandaag en ik ben echt helemaal op.
Ik hoop dat morgen een heel saaie, rustige gewone dag wordt!
XXXM

6 opmerkingen:

heidi zei

tja, een ongelukje zit in een klein hoekje he? Wat een grote gevolgen heeft dat ene voorval...ik hoop dat Tim nieuwe kansen krijgt als hij weer kan voetballen.
Sterkte ermee...

Claudia7 zei

Veel sterkte met Tim.
Hopelijk volgen er nog nieuwe kansen voor hem.

Evelyne zei

Wat vervelend! Hopelijk geneest hij snel en kan hij weer lekker achter de bal aan!
Beterschap!!

Christa zei

Ach , wat ontzettend naar voor jullie Tim !! Een aantal jaren geleden heeft onze oudste dochter haar rechter-pols gebroken gehad ; net toen ze in groep 3 zat.....Maar het is verbazingwekkend hoe snel kinderen er aan gewend zijn ; ze kon binnen een paar dagen links schrijven. Dus hopelijk gaat het bij jullie Tim net zo. Nog een geluk dat hij geen been gebroken heeft.....daar had hij in zijn voetbaltoekomst misschien meer last van gehad....Creatieve groetjes van Christa.

Anoniem zei

ErectZ is an all impulsive virile enhancement product that is guaranteed to afford you wish nights of passionate earthy reach or your pelf back.
Dissimilar to numberless male enhancement products currently base on the peddle, ErectZ uses exclusively the safest spontaneous ingredients to protect best results with no side effects.

[url=http://www.erectz.com/]male enhancement[/url]

Nellie Hulsman-Lodders zei

Jees da's inderdaad behoorlijk schrikken en wat een domper voor zijn voetbal! Wens hem maar heel veel sterkte!
Toch ook nog een positieve kant: NU pas de eerste gebroken arm... heb je nog mazzel gehad, volgens mij! ;-)
Maar leuk is anders. Dus nogmaals heel veel sterkte voor je grote knul!