woensdag, januari 30, 2008

Ellie

Mijn mede-designteamgenootje Kirsty Wiseman is de moeder Ellie. Ellie is een mooi meisje van 12 jaar (met een waanzinnige mooie bos krullen!!) dat niet normaal kan funktioneren.
Ze zijn in Engeland eigenlijk uitbehandeld en kregen het advies om er maar mee te leren leven. Voor Kirsty is dit onacceptable. En ik, als moeder, kan me dit zo goed voorstellen! Het moet vreselijk zijn om te horen dat er de artsen niet precies weten wat er met je dochter aan de hand is, en erger nog, dat ze niets voor haar kunnen doen!
Nu zijn er specialisten in de Verenigde Staten die Ellie willen onderzoeken en wellicht wél zullen ontdekken wat er scheelt. Wanneer je dit hoort, dan wil elke moeder toch meteen het eerste beste vliegtuig pakken om naar de andere kant van de wereld te vliegen?

Om deze specialisten te bezoeken is geld nodig en wel GBP 5000,-
Kirsty doet haar uiterste best om dit geld bij elkaar te krijgen.
Bekijk de video op Kirsty´s blog en ik weet zeker dat je dit lieve meisje met haar heerlijke britse accent een nieuwe kans gunt!

Ik wil Kirsty graag helpen en heb het volgende bedacht: voor €25,- maak ik met jouw foto´s een layout. Je hoeft me alleen wat foto´s te mailen, een klein beetje tekst en ik maak een 30 x 30 layout helemaal speciaal voor jou! Een eigen échte Moniek Jannink ;)

Elke € 25,- die ik hiermee verdien, maak ik uiteraard over naar Kirsty!
Ik hoop dat er geinteresseerden zijn, zodat Ellie dit voorjaar naar Nevada kan vliegen!
Wil je meedoen, mail dan naar moniekjannink@planet.nl

I´d thank you so dearly!


XXXM

2 opmerkingen:

Anoniem zei

SUPER LIEF VAN JE MONIEK.
X Suus

Anoniem zei

Hallo Moniek,

Wat een lieve gedachte om haar zo te willen helpen! Ik zou het leuk vinden als je voor mij een layout zou willen maken, dus bij deze. Ik stuur je vandaag nog even een mailtje.

Groetjes Inge

PS: Ik heb je eierkoeken recept gisteren gebruikt en ze waren heerlijk!!