maandag, februari 26, 2007

weer terug.............


Helaas, onze wintersport is alweer voorbij..... Ik vind de wintersport altijd zo´n heerlijke vakantie. Het is veel te kort, maar het voelt toch altijd alsof we langer dan een week weg zijn geweest. Tijdens de zomervakantie heb ik altijd een paar dagen nodig om tot rust te komen, maar op de wintersport ben ik alles meteen vergeten zodra ik in de sneeuw sta. Ik denk werkelijk nergens meer aan, alle drukte en zorgen verdwijnen meteen naar de achtergrond.

En de afgelopen week was werkelijk helemaal top! We hebben nog nooit zó mooi weer gehad. Ik had dit jaar voor iedereen thermo-ondergoed gekocht, maar dat hebben we echt niet nodig gehad... het zweet stond me regelmatig in de handschoenen ;)


Het was heerlijk om Tim en Bette te zien skien in de sneeuw. Ze kennen geen angst en proberen van elke hobbel die ze onderweg tegen komen te springen. Het snowpark met de halfpipe en de springschansjes waren dan ook favoriet.

een kleine impressie :)

Het eerste wat Tim en Bette ´s ochtends vroeg deden was pesten ;)


XXXM

1 opmerking:

Anoniem zei

zo dat was waarschijnlijk lekker genieten tijdens de vakantie. ongetwijfeld genoeg foto's gemaakt en weer voldoende om een nieuw project te scrappen ;) zullen wel weer schitterende lay outs worden moniek :)


je ziet me op de aankomende workshop, heb er zin in

groetjes yvonne uit zwartewaal