donderdag, februari 15, 2007

Nieuwe workshop en..............vakantie :)

Vorige week kwam ik ergens onderstaand albumpje tegen wat ik begin 2004 heb gemaakt. Het is een albumpje van 10 x 10 van MM en daarin heb ik voor ieder lid van ons gezinnetje globaal verteld wat die persoon in 2003 heeft gedaan en meegemaakt. ik weet nog dat ik toen dacht dat ik dat elk jaar wilde gaan doen. Het zal niemand verbazen dat het slechts bij dit goede voornemen is gebleven ;)

Maar nu ik dit albumpje weer zat door te lezen, viel het me op hoeveel er eigenlijk in 3 jaar kan veranderen. Ten eerste is het natuurlijk zo leuk om te zien hoe Tim en Bette er toen uitzagen.... wat een heerlijk lieve kleine snoetjes...... zucht!

Maar ten tweede was ik ook een beetje verrast, dat ik bepaalde dingen die ik toen had opgeschreven, eigenlijk een beetje was vergeten.....
En toen bedacht ik me dat ik over 2006 in ieder geval weer een dergelijk albumpje wilde maken. Al doe ik het dan niet elk jaar, dan maar elke paar jaar :)
En daar heb ik meteen een nieuwe workshop aan gekoppeld:


Meer informatie vind je uiteraard weer op: www.MJWorkshops.blogspot.com
En tot slot zullen jullie het weer een weekje zonder mij moeten doen. We vertrekken morgenvroeg naar Frankrijk voor een weekje skien!
Au revoir!
XXXM

2 opmerkingen:

Nicole zei

Hoi Moniek een hele fijne vakantie, lekker genieten en natuurlijk genoeg foto's maken...

en je transparant album ziet er super uit...

gr Nicole

saffiertje zei

Heel erg leuk die albums Moniek! Enneh... geniet van de franse sneeuw. Wij zijn alweer een week terug ( foto's op mijn blog) Een weekje skieen zonder kids!!!!Was heerlijk!

Groetjess Miranda