woensdag, februari 07, 2007

Uitnodiging.....

Bette is eind van deze maand jarig en over deze gebeurtenis heeft ze het zo ongeveer elke dag deze maand :) Haar wensenlijstje is dan ook allang klaar. Ze wil heel graag een mobieltje en een digitale camera........ Ik heb haar al voorzichtig voorbereid dat dat mobieltje er toch nog lang niet in zit.....
Ze is al wel zo bijdehand dat ze nu toch echt een camera verwacht :)
En als scrappende moeder kan je dat bijna niet weigeren, toch......

Maar goed, naast de kado´s is ook het feestje een belangrijk onderwerp van gesprek. Wie komen er en vooral wat gaan we doen! Op dit moment weten we al wel wie er allemaal gaan komen, maar over wat we gaan doen kunnen we nog niet echt overeenstemming bereiken. Toen ik vanmiddag vroeg wat ze graag wilde doen, zei Bette dat ze naar de film wilde. Op zich prima, maar niet met alle12 kinderen die ze uit wil nodigen...... wat een vreselijke moeder ben ik toch!
Dit wordt dus nog vervolgd maar de uitnodigingen zijn af!

Sinds ik een tijd geleden in de CK iets zag staan gemaakt met een verpakking van embellishments, bewaar ik trouw alle plastic verpakkingen die ik heb, om er ook ooit eens iets mee te doen. Pasgeleden zag ik iets van Sandrine op 2peas ook gemaakt met zo´n verpakking en toen begon het bij mij meteen te kriebelen en zie hier:

De uitnodiging voor Bette´s verjaardag, gemaakt van de verpakkingen van QK dies. In het verhoogde gedeelte zitten tictac snoepjes. Bette is helemaal tevreden. De bedoeling was dat ze de uitnodigingen volgende week uit zou delen, maar ze kan niet wachten..... morgen gaan ze mee naar school!

XXXM

7 opmerkingen:

Anoniem zei

weer een superidee moniek

(laat ik nou alle verpakkingen bewaard hebben :) )


Groetjes yvonne

Anoniem zei

echt origineel...Bette boft met een mama zoals jij !!!

groetjes Ingrid

HARTENKERSJE zei

Superleuk idee!! Gelukkig bewaar ik ook van alles die plastic dingetjes.

Gr Kirs

Marguerita zei

Leuk bedacht zeg!

Dutchie in Canada zei

Geweldig, wat een ontzettend goed idee joh!

Linda Loe zei

Hoi Moniek viavia kwam ik op je blog. Wat leuk om te lezen en te zien dat het goed met je gaat. Er staan veel mooie dingen op en wat een gewelidg idee die online workshop ga er over nadenken.
Groetjes Linda Sloterdijk

http://linda-loe.blogspot.com/

saffiertje zei

Echt geweldig idee!!!!
Nog meer om te bewaren, zal mijn hubby blij mee zijn!LOL!