zondag, juni 21, 2015

Project Life

Dit jaar ben ik weer gestart met een project life album, maar op een wat luchtiger manier. Ik maak geen spread per week, want hier kreeg ik toch enigszins stress van.... elke week een spread te moeten vullen viel niet altijd mee. Vandaar dat ik dit jaar heb besloten om gewoon chronologisch achter elkaar door te werken. Het kan dus zijn dat er een week is, waarvan er slechts 2 foto's in mijn album zitten, maar dat is ok...
Het voelt een heel stuk relaxter, maar ik moet wel eerlijk toegeven dat het werken met een week als spread een veel beter overzicht geeft.

En tot nu toe gaat het redelijk goed en loop ik een klein beetje achter.Ik probeer wel steeds de foto's en andere memorabilia in mijn album te stoppen, zodat ik wel enig overzicht houd en kan ik eraan werken wanneer ik eventjes tijd heb.

Hieronder 2 pagina's uit maart:

En deze week heb ik ook nog een geboortekaartje gemaakt voor een klein buurmeisje. Met heel oud papier van Making Memories... maar het is nog steeds 1 van mijn meest favoriete babypapier:

XXXM

2 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Moniek wat leuk dat je weer aan het bloggen bent! Ik ben nog steeds groot fan van je werk!!

Monique zei

Leuk om te zien dat je naast het bloggen ook PL weer hebt opgepakt! In 2011 was je eerste album, toch? We zijn dat jaar samen gestart (jouw oproepje op je blog heeft me over de streep getrokken) en sindsdien ben ik gegrepen door het PL virus. Ik ben je nog steeds dankbaar ;-)

Groetjes,
Monique

http://www.waarblijftdetijd.blogspot.nl/