woensdag, november 16, 2011

Online Kerstworkshop met pakketje

De dagen zijn alweer een stuk korter, het is 's nachts alweer een stuk kouder dus de Kerst nadert met rasse schreden......

Ik heb besloten om dit jaar geen December Daily te doen, omdat ik nog steeds bezig ben met mijn Project Life en daar zal dus heel veel van de maand december in verwerkt worden. Maar om helemaal geen album over de komende Kerstdagen te maken, ging me toch een beetje aan het hart. Vandaar dat ik een wat minder uitgebreid december album ga maken en ik heb daar meteen weer een online workshop aan gekoppeld:
Ik heb een pakketje samengesteld waarin alles zit om bovenstaand album te maken en te vullen. het pakketje zit vol met papier, cardstock, embellishments, journaling blocks, borduurgaren, tags, stempelafdrukjes en nog veel,veel meer. Met dit pakketje kun je echt het hele album maken en ben je helemaal klaar.

Deze online workshop begint na Sinterklaas, het wordt dus een echt Kerstalbum. Ik zal een aantal dagen een opdracht geven waar je pagina over zou kunnen gaan en ik geef daarbij mijn uitwerking. Dit mag je volgen, maar het hoeft uiteraard niet! Je hoeft tijdens deze online workshop dus niet elke dag een pagina te maken, maar aan het eind van de workshop heb je toch alle belangrijke aspecten van deze kerst in dit album vastgelegd.

Het is mogelijk om deze workshop online te volgen, zonder dat je het pakketje besteld. Je kunt dan het album maken met je eigen materialen.


De kosten voor deze workshop:

online workshop zonder pakketje: 8,50
online workshop met pakketje: 17,50 (+ verzendkosten)
Ik heb een beperkt aantal pakketjes, op=op!

mocht je mee willen doen, stuur dan een mailtje naar: moniekjannink@planet.nl


XXXM

Geen opmerkingen: