vrijdag, december 21, 2007

genieten..........

Ik vind deze periode één van de heerlijkste van het jaar en helemaal nu het een beetje vriest en zo ontzettend mooi is buiten...........

Ik houd van de winter en dan bedoel ik ook echt Winter met een grote W. Voor mij geen kwakkelwinter maar een lekkere koude winter met ijs en sneeuw :)
Het komend jaar gaan we niet op wintersport, dus ik hoop dat we deze winter in Nederland van de sneeuw kunnen gaan genieten. Behalve van skien houd ik ook ontzettend veel van schaatsen. Voor mijn gevoel konden we in mijn jeugd toch regelmatig op natuurijs schaatsen en ik vind het dan ook ontzettend jammer dat Tim en Bette dit nog nooit hebben kunnen doen. Voor mij hoort dat toch gewoon een beetje bij een echte Hollandse jeugd :) Maar het begint er nu toch echt een beetje op te lijken! Gisteren hebben ze even op het ijs gespeeld, maar echt veilig is het hier nog niet. Ik hoop zó dat het vannacht nog even goed vriest en dan hoop ik dat we morgen met ons viertjes kunnen gaan schaatsen...............
En daarbij vind ik het ook heerlijk om binnen lekker een beetje te cocoonen......
Gisteren hebben Bette en Tim een tumtumkrans gemaakt. Dit stond al jaren op mijn to do-lijstje omdat het er zo ontzettend leuk (en lekker!) uitziet:

En naast het maken van kerstkaarten, kadolabeltjes, mijn kerstjournal en menukaarten ben ik ook nog een beetje creatief geweest op niet-kerstgebied:


een verjaardagskaartje voor neef Kevin die gisteren jarig was...........
XXXM

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Mmmjammiiee...lekker die tumtum-krans, goed idee ook!
Ja heerlijk een echte winter, veel mensen vinden t te koud maar ik vind het juist heerlijk, ook lekker gezond frisse lucht. Zaliggg. Hopelijk gaan jullie schaatsen, ik duim mee!

lfs kirs

Anoniem zei

Moniek, ik wens jou en je gezin een fijne kerst en een goed en gezond *2008*.
Ik hoop dan weer te kunnen genieten van jouw blog en ook die heerlijke scrappakketjes.
En dat schaatsen lukt vast.
Veel plezier !

groetjes Suus

A zei

Wat was het mooi buiten vandaag he!

Grappig idee van de tumtummetjes krans...denk dat ie bij mij alleen nooit af zou komen:-)

Gezellige feestdagen en een bruisend 2008!!

Liefs,
Miek

Aukje zei

Heerlijk he dat weer!
Ben ik echt met je eens dus.
Zoals het weer nu is, helemaal niet erg.
Hele fijne feestdagen voor jullie allemaal!!!!

Mireille zei

Van harte gefeliciteerd.. en wat ee prachtige winter foto!