donderdag, november 01, 2007

Halloween..........

Ik heb niets met Halloween. Daar komt bij dat Tim en Bette het niet echt leuk vinden om zich te verkleden. Als ze verkleed op school mogen komen voor bijvoorbeeld de verjaardag van de juf of meester, dan zijn zij meestal één van de weinigen die niet verkleed zijn. En ik vind het prima, zelf
ben ik er ook niet al te dol op :)

Bij ons in de straat gebeurt er eigenlijk nooit iets, er wordt nooit ook maar iets georganiseerd. Begrijp me niet verkeerd, ik woon hier ontzettend graag, maar onze straat is niet zo van het gezamelijk opzomeren of barbequen. Aan Halloween werd uiteraard ook niet gedaan. Maar dit jaar was het anders. Vorig jaar merkten we dat in de straten om ons heen toch een beetje Halloween werd gevierd en Tim en Bette vonden het toch wel heel erg leuk. Ik weet niet of het verkleden nu zozeer trok, ofwel dat het snoep-aspect toch wel interessant bleek :)
In ieder geval heb ik, samen met de overbuurvrouw, de stoute schoenen aangetrokken en bij alle huizen in de straat een briefje in de bus gedaan. Hierin gaven we aan dat we graag met de kinderen uit de buurt Halloween wilden vieren en dat ze, wanneer ze mee wilden doen, de bijgevoegde ballon aan de deur konden hangen, zodat de kinderen wisten dat ze daar aan mochten bellen.

Het was een groot succes! Er deden ontzettend veel kinderen mee en bij heel veel voordeuren hingen ballonnen, stonden pompoenen en kaarsjes. Tim en Bette vonden het helemaal fantastisch, maar ook van ouders in de buurt heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord. Iedereen vond het ontzettend leuk dat er nu eindelijk ook eens wat in onze straat werd gedaan!
Misschien volgende zomer toch maar eens een bbq-tje organiseren?
XXXM

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oeps wat zagen ze echt eng uit!!! Leuk hoor! Helaas bij ons wordt het niet gevierd, wel bbq (dit jaar voor het eerst, ontzettend leuk!) Voor halloween te weinig kids denk ik.
scraplfs Kirs

Nellie Hulsman-Lodders zei

Ha, ha, ha! Je loopt wel heel erg hard van stapel met de BBQ van de zomer! Maar ontzettend leuk dat het zo'n succes was. Vorig jaar was het bij ons in de straat ook een groot succes. Dit jaar werd er niet zo heel veel gedaan. Ik vind dat idee met dat briefje en balonnetje wel heel erg leuk en zeker een idee voor volgend jaar!