vrijdag, maart 13, 2009

gescrapt!

het is lang geleden dat ik hier iets heb laten zien dat ik zomaar voor mezelf heb gemaakt. Op de één of andere manier was ik alleen maar druk met allerlei opdrachten die ik moest maken, dat het scrappen voor mezelf er steeds bij in schoot. En eerlijk gezegd begon ik dat toch best wel jammer te vinden. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk dat ik zoveel opdrachten krijg, want uiteindelijk is al het werk dat ik maak, toch voor mezelf, maar soms is het gewoon heerlijk om zelf je papier kiezen dat je wilt gebruiken bij je foto´s!

De eerst layout is meteen een spread met foto´s van vorig jaar juni, toen we de RedBull Airrace in Rotterdam bezochten. Het was een hele belevenis!

En deze layout is met oude foto´s uit het album van mijn moeder. De grootste foto had ik al eens eerder gezien en ik vond ´m toen meteen bijzonder. (sorry, de scan is een beetje schots en scheef.... in werkelijkheid is de layout uiteraard mooi recht :) )
Op dit moment ben ik veel bezig met oude foto´s en onze familie-geschiedenis. Naast het vastleggen van het nu, begin ik het steeds belangrijker te vinden om ook mijn verleden en dat van mijn ouders en opa´s en oma´s vast te gaan leggen. Mijn ouders zijn er gelukkig allebei nog en daardoor heb ik de mogelijkheid om ze nu nog vanalles over vroeger te vragen. Hierover horen je in de toekomst zeker meer!XXXM


2 opmerkingen:

Nancy Zuur zei

Leuke layouts. Ik lees altijd graag jouw blog. Ik vroeg me af waar jij die ringbandmechanieken koopt. Ik wil ook zelf een paar albums maken met ringbandmechanieken.
Groetjes,
Nancy Zuur

Astrid zei

Ik was gisteren op je workshop in Heesch - nog bedankt voor de leerzame dag! Je maakt echt mooie dingen! Leuk ook die webwinkel!
groetjes, ik hoop je nog eens te zien,

Astrid