vrijdag, maart 20, 2009

een kaartje.....

(eta: Het stempeltje is van Inkadinkado en ik heb het gekocht bij Doeading in Spijkenisse. Ze hebben nog veel meer van deze leuke stempeltjes :)Zo heb ik er afgelopen zaterdag eentje gekocht van DaisyBucket voor 2,50 en de stempeltjes van dit merk zijn ook super!
Het papier is van Kaisercraft en dit heb ik gekocht in Heesch.)

voor mijn broertje die vandaag jarig is! Gefeliciteerd broer! *smak*


Ik weet niet of de stempel die ik op deze kaart gebruikt heb, goed leesbaar is, maar de tekst is super! En wat nóg superder is, was de prijs van dit stempeltje: slechts € 1,95! Dat zijn nog eens leuke prijsjes!

XXXM

Voor Nancy Zuur: een aantal van de ringbandmechanieken die ik gebruik, heb ik gekocht bij Doeading in Spijkenisse, maar ik weet niet zeker of zij ze nog heeft. Een andere mogelijkheid is om een goedkope ringband bij de Action de kopen en daar het ringbandmechaniek uit te slopen. Het is even een klein klusje en je moet opletten dat je het mechaniek niet beschadigt, maar het gaat heel goed....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow, heel mooi kaartje, zal je broer wel leuk gevonden hebben.
Mag ik vragen van welke firma dat stempeltje is?
alvast bedankt en groetjes
Chekota

Christa zei

Mooie kaart!!! Mannenkaarten vind ik altijd lastig, maar deze is super!!! En waar heb je dat leuke stempeltje vandaan? Ook zou ik graag het merk scrappapier willen weten.