woensdag, april 30, 2008

Niet mijn dag........

Vandaag is het niet mijn dag...... Normaal gesproken kijk ik altijd uit naar Koninginnedag. De afgelopen 3 jaar hebben we steeds een kraampje gereserveerd en daar onze oude troep verkocht. Maar vorig jaar vond ik het wel genoeg geweest. Ten eerste omdat we langzaamaan toch een beetje door al onze oude zooi raakten en ten tweede omdat ik nu ook wel eens zélf langs alle kraampjes wilde slenteren.

Maar toen we vanmorgen op pad wilden begon het heel voorzichtig te regenen..... en dat heeft het de hele ochtend af en aan gedaan..... niet echt bevordelijk voor het slenteren langs allerlei kraampjes. Bovendien was het vreselijk koud! Wat waren we blij dat we dit jaar geen kraampje hadden!

Tim en Bette kregen allebei wat geld om spulletjes te kopen, maar zelf heb ik me heel goed ingehouden. Ik heb hier nog genoeg oude spelletjes, oude kaarten en oude boeken liggen die ik ooit op rommelmarkten heb gekocht en waarvan ik dacht dat ik ze écht bij het scrappen nodig had! Ik heb een zwak voor serviezen en heb wel een paar hele mooie dekschalen gezien, maar die waren helaas niet voor vrijmarktprijzen te koop...... je kan niet alles hebben, denk ik dan maar!

Onze tocht langs de kraampjes was door het weer wat korter dan gedacht en JP is vanmiddag onze garage maar eens uit gaan mesten. Daar kwamen we de lampenstandaard tegen die ik vorig jaar voor € 1,- had gekocht. Het plan was om deze wit te verven en om er een nieuwe lampenkap voor te kopen. Het zou een lamp à la Riviera Maison moeten worden.......

Omdat ik dit jaar niets naar mijn zin op de markt heb kunnen vinden, gaat deze lampenkap maar in de herkansing. De verf en kwast liggen klaar........ :)
En ook blogger werkt weer niet mee. Ik kan slechts 1 foto laden, dus jullie moeten het doen met een kaart die ik een tijdje geleden heb gemaakt.....

Morgen weer een dag!

XXXM

Geen opmerkingen: