zondag, maart 30, 2008

Ik scrap echt wel hoor!Van verschillende kanten hoor ik dat mensen zich een beetje zorgen om mij maken.... en dat is toch wel een groot nadeel van het hebben van een blog. Wanneer je een tijdje niet al te veel op je blog schrijft, dan denken mensen meteen dat er iets is ;)


Om iedereen gerust te stellen: het gaat prima met me!


Ik ben druk bezig met vanalles, maar het merendeel kan ik hier niet laten zien.... Ik heb druk gewerkt aan een opdracht voor de CmF, een paar projektjes gemaakt voor ScrapBookMate, maar die mag ik pas laten zien als ze op het SBMblog staan, én ik ben druk bezig met de layouts die ik moet maken in verband met mijn aktie voor Kirsty. De vraag naar een layout van mij in ruil voor een donatie voor Ellie, heeft mij een beetje verrast, waardoor ik nu toch behoorlijk wat layouts met foto´s van anderen moet maken. En ik heb gemerkt dat het scrappen met andermans foto´s niet meevalt! Maar goed, het einde is in zicht en degenen die nog wachten op een layout....... ik werk eraan! Echter, de layouts die ik voor anderen maak, laat ik ook niet zien......... maar Inge heeft mijn layout voor haar op haar blog gezet, dus mocht je willen kijken dan kan dat hier.


Én ik heb last van een klein virusje.......... het kaartenmaakvirus!

Ik weet dat ik vaak heb gezegd dat ik uit het maken van kaarten niet echt voldoening krijg, maar daar is nu toch een beetje verandering in gekomen. Eigenlijk is het heel leuk om in het klein een beetje te scrappen. Mijn kaarten zijn geen wereldschokkende creaties, maar ik vind het gewoon leuk om te doen. Deze 2 kaarten heb ik de afgelopen week gemaakt. Eigenlijk is de basis van allebei de kaarten precies gelijk, maar door de toegevoegde embellishments zien ze er toch anders uit.


Deze kaart heb ik gemaakt voor de kennis van mijn ouders die mijn klok, die van mijn oma is geweest, weer helemaal heeft schoongemaakt en gerepareerd:


En dit is de kaart die alle genodigden voor Bette´s communie zullen krijgen:


XXXM

2 opmerkingen:

Inge Geerts zei

Hallo Moniek,

Leuk die kaarten. Op de 1 of andere manier wil het bij mij nooit zo lukken met die kaarten. Maar als ik die van jou zie. Eenvoudig maar stijlvol!

Enne voor degene die jou blog lezen ik ben zeer blij met mijn lo!

Groetjes Inge

Nellie Hulsman-Lodders zei

Ontzettend leuke kaarten. Maareh... naai jij nou met de machine of met de hand? Want als je het met de hand doet, kan ik me voorstellen dat je oneindig veel tijd kwijt bent met al die uitnodigingen!!!!!