zondag, november 10, 2013

december workshop

Het is dit keer wel heel erg lang geleden.... in mijn laatste berichtje stonden nog de zomerfoto's!
En nu ga ik het alweer over December hebben!
Wat gaat de tijd toch snel....

En inmiddels ben ik alweer druk bezig met de voorbereidingen voor mijn decemberalbum. Dit jaar maak ik niet zelf een album, maar gebruik ik een kant en klaar album van Simple Stories met pageprotectors.
Vorig jaar heb ik mijn decemberalbum heel simpel gehouden. Ik wilde per dag niet teveel tijd kwijt zijn en ging vooral voor quick and simple. Dit jaar wil ik het toch wat anders doen. Ik wil meer ruimte om mijn verhaal kwijt te kunnen en ruimte voor meer foto's.... niets is zo veranderlijk als een mens ;)

Hierbij een paar fotootjes van mijn album:


En ook dit jaar zal ik weer een online decemberalbum workshop geven. Deze workshop begint op vrijdag 22 november. Zo hebben we ruim de tijd om zoveel mogelijk aan ons album te doen, voordat december begint....
Elke dag krijg je een onderwerp waarover je pagina mag gaan en elke dag zal ik mijn uitwerking laten zien. Ik maak weer een yahoo groep aan, waar iedereen vragen kan stellen en waar je je eigen pagina's kunt laten zien.
de kosten voor deze workshop bedragen 10 euro.

Dit jaar doe ik er nog iets extra's bij.... ik ben van plan om veel te gaan stempelen in dit album. Ik heb het plan om veel kaartjes die in de pageprotectors gaan, zelf te stempelen en te versieren. Om de deelnemers aan deze workshop ook de mogelijkheid te geven iets dergelijks in hun eigen album te doen, is er op vrijdag 22 november gelegenheid om bij mij thuis aan het album te werken en gebruik te maken van mijn stempels en materialen. De kosten voor deze stempelworkshop bedragen 7,50 euro.

Wanneer je geinteresseerd bent om mee te doen, mail me dan via moniekjannink@planet.nl

XXXM

2 opmerkingen:

hendrikje64 zei

Hoi Moniek.

Wat ziet het er mooi uit. Ik doe weer mee. Denk nog even na over de workshop. Klinkt wel erg leuk.

Groetjes Hedy

Helga zei

Hai Moniek,

Het album ziet er scitterend uit.
Ik heb je een mailtje gestuurd of ik nog mee kan doen. Ik hoor het wel.

Gr. Helga