woensdag, juni 20, 2012

Even brallen......

Bette's hockeyteam D1 is kampioen geworden van Zuid Holland en had zich hiermee geplaatst voor het officieuze NK bij het Gooische. Op dit NK spelen 7 kampioenen van een aantal districten en het Gooische om de titel. Afgelopen zondag was het zover en gingen we met een hele hoop supporters onze meiden aanmoedigen.

In de poulefase hadden onze meiden weinig moeite met het Gooische en Oranje Zwart en speelden ze gelijk tegen Nijmegen. Ze werden eerste in de poule en moesten in de kruisfinales tegen Bloemendaal. De waarheid dient gezegd te worden: Bloemendaal was sterker, maar verzuimde te scoren. Voornamelijk dankzij het waanzinnige keepwerk van onze keeper en uiteindelijk scoorden wij wél in één van de laatste minuten met een frummelgoaltje.... maar goed, zo gaat dat soms in het hockey (en voetbal ;) )

In de finale kwamen we Nijmegen weer tegen en in de finale waren onze meiden echt de betere ploeg, waardoor ze met 2-0 wonnen!
Rotterdam MD1 is kampioen!
En niet alleen de meisjes zijn kampioen geworden, ook de Rotterdamse jongens D1 pakten de titel! Dubbel feest dus!
wat een heerlijke afsluiting van het seizoen!


XXXM

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Super............!! Dat zijn leuek dingen. Gefeliciteerd met het behalen van de titel.

gr yvonne

heidi zei

Wauw Moniek, wij zijn helemaal ondersteboven van jullie (vooral Bette!) prestaties....
Na een belabberd seizoen waarin onze meiden (HCY C5) alleen maar verloren hebben ze gelukkig wel het club-toernooi gewonnen in hun poule, dus hebben ze een beetje kunnen proeven van wat jullie meiden in het groots mee mogen maken....
Van harte en ik zie een stralende Bette, dus zo'n hocey-album kan niet anders dan een gouden herinnering gaan vormen, succes ermee!