donderdag, augustus 25, 2011

workshop Doeading


op zaterdag 24 september geef ik wederom een workshop bij Doeading in Spijkenisse. We gaan die dag snel en efficiënt scrappen en maken een album in een dag. Ik geef je die dag een aantal tips om zo efficiënt mogelijk met je materialen te werken, je krijgt flink wat schetsen die je kunt gebruiken om je album te vullen met pagina's en ik geef verschillende adviezen hoe je je pagina's kunt aankleden zonder dat het teveel tijd kost, zodat we in één dag heel wat pagina's kunnen produceren.
Deze workshop is dan ook bij uitstek geschikt wanneer je veel foto's te scrappen hebt. Zelf heb ik foto's van één van onze zomervakanties genomen, maar een ander onderwerp met veel foto's is uiteraard ook mogelijk.

hierbij een paar fotootjes:De workshop is inclusief het album, waarin pagina's van 20x15 komen, en een aantal vellen papier. Om zo veel mogelijk pagina's te kunnen maken tijdens deze workshop is het wel noodzakelijk om vooraf foto's in bepaalde formaten mee te nemen. Ruim voor deze workshop krijg je een lijst met foto's en hun afmetingen, zodat je tijdens de workshop snel aan de slag kunt.

Mocht je mee willen doen aan deze workshop, neem dan contact op met Doeading in Spijkenisse: 0181-625017


XXXM

1 opmerking:

Anoniem zei

Het ziet er prachtig uit en ik zou die workshop supergraag volgen, maar spijkenisse is toch echt te ver voor me!
Zou je deze workshop misschien ook kunnen nabestellen of online kunnen doen?
Veel succes met de workshop, je bent er maar druk mee!!
Groetjes Sandra