woensdag, augustus 25, 2010

daar gaat-ie.......

afgelopen maandag heeft Tim zijn boeken op school opgehaald en gisterochtend begon zijn middelbare schoolcarriere dan écht... Voor het eerst ging mijn mannetje op de fiets naar school en moet hij een flink eind de stad in fietsen. Ik vind het nogal wat..... Hij stapt in een nieuwe wereld, waar wij vooralsnog weinig zicht op hebben. Ik vond het best moeilijk, dat loslaten..... wat was ik blij toen hij in de middag vrolijk binnen kwam stappen en meteen (!!!!) aan zijn huiswerk begon......

Tim is nooit met heel veel enthousiasme naar school gegaan, maar ik geloof dat hij de laatste paar dagen toch wel heel veel zin had om te beginnen op de middelbare school. Het afgelopen schooljaar is hij echt veranderd van een speels jongetje in een (soms vreselijk dwarse) puber. Hij is de afgelopen maanden een stuk volwassener geworden en besefte de laatste tijd steeds meer dat het belangrijk is om een beetje je best te doen op school, omdat dat toch wel heel belangrijk is voor je toekomst.

het is natuurlijk afwachten hoe het allemaal zal lopen, maarrrrr... so far so good :)
XXXM

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, het is moeilijk om je kind elke keer weer een beetje meer los te laten, gelukkig ging het goed op school! En ook alweer een LO erover gemaakt, gaaf is ie weer, en zo snel ook!
Gr Sandra

Nellie Hulsman-Lodders zei

Wat een mijlpaal weer! En dat heb je ook nog eens prachtig gescrapped (en gefotografeerd). Wat goed van je!!!!!