woensdag, februari 18, 2009

ze kan niet wachten.....

Nog heel even en dan is Bette jarig. Ze kan niet wachten tot het zover is... we gaan eerst nog een weekje op wintersport, maar daar heeft ze het totaal niet over! Haar verjaardag is uiteraard duizend keer spannender!

Vandaag heb ik de uitnodigingen voor haar feestje afgemaakt, zodat ze ze morgen nog voor de vakantie uit kan delen op school. We gaan gourmetten en daarna blijven alle feestvierders wederom slapen..... het vorige feestje was haar blijkbaar goed bevallen ;)
Het is niet gemakkelijk om voor Bette een uitnodiging te maken, want ze heeft heel duidelijke ideeën over wat ze niet wil..... het mag vooral niet te meisjesachtig zijn, maar wat ze dan eigenlijk wél wil, is heel wat minder duidelijk....

Mijn eerste reaktie was om in de auto te stappen en naar een scrapwinkel te rijden, om mooi papier te kopen. Totdat ik me de stapels papier herinnerde die ik hier thuis heb liggen.... ik had mezelf voorgenomen om eerst eens een goede deuk in mijn voorraad te scrappen en deze uitnodigingen moesten dus ook met papier uit mijn eigen voorraad gemaakt gaan worden!

En het is gelukt! Bette was helemaal gelukkig met het resultaat en ik moet eerlijk toegeven dat ik hoogstwaarschijnlijk heel wat mooier en opwindender papier zou hebben gekocht, maar het maken van de kaartjes zou me dan vast niet zo'n goed gevoel hebben gegeven :) Het voelt goed om een héééél klein deukje in mijn stapel papier te hebben geslagen.......

XXXM

2 opmerkingen:

Petra zei

... en ik al helemaal niet. Ben heel benieuwd naar dè enige echte (kaart niet chocomel).
Toedeloe, Petra

Nellie Hulsman-Lodders zei

Ziet er GOED uit, joh! Heel leuk en absoluut vrolijk. Lachen dat je meteen naar een scrapwinkel wilt rijden en niet eerst denkt aan jouw ongetwijfeld enorme stapel restjespapier. Mooi papier!