maandag, juni 16, 2008

Update

Het is alwéér eventjes geleden dat ik geblogd heb, maar deze keer toch wel met een goede reden ;)

Uiteraard ben ik naar de Scrap-a-Ganza geweest, en ook die is alweer van een flink aantal dagen geleden, maar het goede excuus is dat ik meteen daarna een paar dagen naar familie nét onder Parijs ben geweest. Mijn tas met workshopprojekten van de sag heb ik in de hoek neergezet en daar staat-ie nog precies hetzelfde..... ik ben er nog niet aan toe gekomen om ´m in te kijken.... maarrrrr... de tas met was is inmiddels helemaal leeg ;)

We hebben genoten bij JP´s oom en tante, zoals altijd. We worden helemaal in de watten gelegd en worden altijd verwend met heerlijk eten..... ons bezoek was veel te kort, maar we hebben wel het idee dat we ontzettend veel gedaan hebben. Parijs is gewoon een fantastische stad en dit keer hebben we voor het eerst een boottocht op de Seine gemaakt:


uiteraard hebben we -weer- de Eiffeltoren bezocht, want voor Tim en Bette staat deze gewoon synoniem voor Parijs. Je kunt niet naar Parijs zonder de Eiffeltoren te hebben gezien! Dit keer zijn we, tot groot verdriet van Tim en Bette, hier niet op geweest, maar ze hebben inmiddels een andere favoriete stek: de Arc de Thriomph! Hier zijn we wel naar boven geklommen en hoewel minder hoog dan de Eiffeltoren is ook hier het uitzicht adembenemend......

En tot slot nog wat layouts die ik voor Doeading heb gemaakt voor de SaG:

Ik kreeg onder andere een heel pakket met papier en embellishments van WeR Memory keepers en ik was er helemaal weg van. Fantastische kleuren en hele mooie chipboard embellishments, rubons, gromlets en eyelets.... Voor de CmF heb ik ook al eens een artikel met dit merk mogen maken en wat mij betreft is het een aanrader... ;) zoek je iets in de stijl van Basic Grey maar met de kleuren van Scenic Route....... WeR Memory Keepers! (en nee, ik krijg geen commissie!)

Tijdens de SaG heb ik een aantal workshop gevolgd van Melodee Langworthy, Theresa Collins en CD Muckosky. Ik wilde al heel lang eens een workshop van Melodee volgen en ik werd niet teleurgesteld! Wat kan zij stempelen! Echt fantastisch. Uiteraard is het albumpje dat we maakten nog lang niet af (het zit nog in de tas :) ) maar ik ga ´t zeker afmaken en vullen!

De workshop van Theresa was ook heel erg leuk. Niet echt iets wereldschokkends nieuws geleerd, maar het uiteindelijke albumpje is heel erg leuk en dat is uiteraard mooi meegenomen ;) ook dit album ga ik zeker afmaken en vullen met foto´s!

En tot slot de albumtrack van CD......

vantevoren had ik eigenlijk grote twijfels of dit wel iets voor mij was. Haar stijl is zo anders dan de mijne..... tijdens het eerste uur van de workshop was ik er nog steeds van overtuigd dat ik de verkeerde keuze had gemaakt door deze workshop te kiezen.....

Maar gaandeweg kreeg ik er toch meer lol in... niet in de laatste plaats door CD zelf. Wat een ontzettend leuk mens is dat! Ali Edwards staat voor mij (nog) nummer één, maar CD komt toch heel snel op een tweede plaats! Ik vond haar (en haar man!) een schat!

En nog steeds vind ik haar stijl geheel anders dan de mijne, toch zie ik meer in haar layouts. Voor mijn gevoel deed ze altijd maar wat, maar dat blijkt toch niet zo te zijn ;) ook zij heeft voor haar layouts een bepaald design dat ze steeds terug laat keren. Ik kijk nu anders naar haar werk zie er nu veel meer in. Ik heb veel nieuwe technieken geleerd en daar was het mij eigenlijk ook om te doen. Ik zal niet alles gebruiken wat zij toepast, omdat sommige dingen mij toch veel te vrij zijn, maar ik haal er absoluut iets uit.....

En weet je wat ze me vertelde........... voor haar is een layout niet af, zonder dat ze er iets op heeft geborduurd! 2 zielen, 1 gedachte! We lijken blijkbaar toch meer op elkaar dan ik in eerste instantie had gedacht ;)

XXXM

2 opmerkingen:

Marianne Hope zei

Hoi weer Moniek. Ik vond het ook erg leuk om je te ontmoeten bei CDs workshop. Zij is ZO een schaatje. Ik ben ook een groot fan van Ali E., en ben erg blij dat ik een workshop van haar kon volgen toen ik in Portland woonde. Zij is ongelofelijk aardig en grappig - net als CD.

Marianne

jakey zei

love the layouts, they're gorgeous and the little bird house is so pretty!