maandag, maart 03, 2008

Geen paniek!!!
......ik leef nog!! ;)

Ik weet het, ik weet het, ik heb veel te lang niets van me laten horen! Ik heb geen excuus, behalve het feit dat het leven soms met je op de loop gaat!
Maar vanmorgen zijn Tim en Bette weer naar school gegaan en komen we hopelijk weer in ons gewone ritme.
Het is niet zo dat we de afgelopen 2 weken niets hebben gedaan en om jullie even bij te praten, hierbij een kleine impressie:

Bette was afgelopen week jarig en net voor de vakantie hebben we haar uitnodigingen voor haar feestje gemaakt.
Ik heb het betrekkelijk eenvoudig gehouden, maar het vrolijke papier van Scenic Route maakt het helemaal. Bette was er dolgelukkig mee en vond dit de mooiste uitnodiging van haar leven ;)

We zijn een paar daagjes op bezoek geweest bij Remco, Petra, Lotte en Hilde in Oftersheim. Het was heerlijk om ze weer te zien. We zijn daar echt schandalig verwend: overheerlijk eten, fantastische wijn, Kortom, het beste hotel van míjn leven ;)

In Duitsland wordt pasen heel wat uitgebreider gevierd dan in NL en in de ene winkel vind je nog mooiere paasdecoraties dan in de andere, en bovendien zie je echt óveral chocolade paashazen. Deze paashaasjes van Lindt zijn echt super!

We hadden 2 dagen overheerlijk weer en op zaterdag zijn we naar het Luisenpark gegaan waar de kinderen heerlijk hebben gespeeld. In het park was ook aan de ouders gedacht en er stond een hele grote schommel die alleen voor volwassenen bestemd is.
Uiteraard moest ik het ook proberen en ik kan je vertellen dat schommelen op zo´n grote schommel best wel zwaar is! Ik begrijp nu iets beter waarom kinderen zo graag hebben dat je hen duwt wanneer ze op de schommel zitten!
Remco en JP hebben ook heerlijk geschommeld :)
Remco is nog steeds van mening dat hij hoger kan schommelen dan JP, maar ik moet hem toch teleurstellen..... onze foto liegt niet!

(voor meer, kijk hier...)Iedereen kan zien, dat JP toch écht heel wat hoger schommelde dan Remco en als je goed kijkt, dan zie je ook hoe beteuterd Remco opzij kijkt......... ook hij beseft dat hij het niet van JP kan winnen! ;)

Tijdens onze wandeling kwamen we langs deze mooi beschilderde muur en ik had graag een foto van alle kindjes voor deze muur willen maken.... helaas hadden zij andere ideeen hierover, maar gelukkig wilde deze coole mannen wél poseren voor mij....
Op onze laatste dag hebben we Heidelberg bezocht. Helaas was het toen wat minder mooi weer, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Heidelberg is een heel mooi, oud plaatsje met heel veel leuke winkeltjesTim en Hilde konden het prima met elkaar vinden....
En afgelopen week was Bette dus jarig. Ze heeft er weken naar toe geleefd..... Heerlijk om te zien hoe zo´n kind zich zó kan verheugen over het feit dat ze eindelijk een jaartje ouder wordt!
Bette mocht de hele dag beslissen wat we gingen doen. Uiteraard hebben we taart gegeten, tussen de middag heb ik poffertjes gebakken en ´s middags hebben we de traktatie voor de juffen en meesters in elkaar geknutseld (sorry, geen foto´s!) en ´savonds hebben we pizza gebakken.

Maar het allermooiste van de hele dag was toch wel, dat ze zelf mocht beslissen hoe laat ze naar bed ging......

...........zo lag ze er rond 22.00 uur bij..... voor de tv, liggend op haar fatboy, die ze net voor haar verjaardag had gekregen........

Gisteren hebben we haar verjaardag gevierd met de familie en vandaag mocht ze nog trakteren op school.

Jullie zijn weer bijgepraat en vandaag ga ik nog meer achterstallig werk onderhanden nemen!

XXXM
2 opmerkingen:

heidi zei

't is toch ook heerlijk, zo'n vakantie waarbij je niet op de klok hoeft te kijken! Wat wordt Bette al groot he? Ze verandert ook zo in haar gezicht...echt een wat ouder meisje, geen kleuter meer.

Gaan we weer eens samen scrappen?

Mireille zei

jéétje wat een super uitnodigingen!!
hardstikke mooi!