maandag, september 10, 2007

Ik ben er weer ;)..........

Ik ben er weer en dit keer helemaal ;) dank zij een heerlijke dag vol bijkletsen, lachen, eten, sangria en inspiratie.................. heel veel inspiratie............ allemaal dankzij bovenstaande dames :)

Gisteren ben ik naar Akkefietje geweest waar we met z´n allen een heerlijke dag hebben gescrapt. Toevallig had Akkefietje een mega-sale, dus dat kwam prima uit ;) We zijn allemaal oud-designteamleden van Pien´s en hebben altijd via de mail contact gehouden. Maar er gaat toch niets boven het elkaar ├ęcht zien en spreken. Het is net alsof de tijd wegvalt. Het is net alsof we elkaar vorige week nog hebben gezien.

De oude chemie is er nog steeds, het zit gewoon goed. We stimuleren elkaar, we motiveren elkaar maar bovenal inspireren we elkaar. Ik heb gisteren weer zoveel waanzinnig leuke (mini)albums gezien, dat mijn vingers jeuken! Ik heb echt zin om weer te scrappen!

Dank jullie wel lieve dames......

XXXM

4 opmerkingen:

Diana Besemer zei

Mooi gesproken, en het is en hele leuke foto geworden. De gezelligheid spat er vanaf.

heidi zei

dit is zeker een leuke foto...beter dan die waar we binnen staan en zitten. Vandaag heb ik maar eventjes wat minder gegeten, want het was wel errug lekker allemaal gisteren!
Ik ben nog verkeerd gereden terug, door EVA! Ik werd naar de oprit bij Blijdorp geleid, en die is afgesloten tot november....
't is wat met die dames alleen op stap!

Nellie Hulsman-Lodders zei

Super, super, super! Het was heerlijk gisteren! Enneh... bedankt voor al jouw wijze woorden. Je hebt geen idee hoeveel steun ik van jou en de rest van de meiden krijg! Thnx!

linda loe zei

Wat leuk om al die bekende gezichten van Pien weer eens te zien.
Groetjes Linda