maandag, november 13, 2006

Scrap-a-ganzaGisteren ben ik samen met Mirjam naar de Scrap-a-ganza in Eindhoven geweest. Ik had zoveel goede verhalen over het Scrap-a-ganza evenement gehoord, dat ik het zelf ook wel eens mee wilde maken. En over het algemeen werden we niet teleurgesteld. Alleen de lunch was echt abominabel. We kregen kleffe voorbelegde broodjes en een kop soep. Hier had ik toch wat meer van verwacht. Maar goed, ik had honger na 2 workshops, dus ik kreeg het wel weg :)

Bij binnenkomst kregen we een goodiebag, een keycord, een heel leuk klein fotoboekje van doodlebug en een overlevingspakket met een flesje water en wat te snoepen. (erg leuk idee!)

Mirjam en ik hadden ons voor 4 workshops ingeschreven:

1. Accidental Tourist (gesponsord door Making Memories)
Hier hebben we een traveljournal gemaakt. Deze workshop was niet slecht, maar vooraf waren mijn verwachtingen hiervoor hoog gespannen, en die hoge verwachtingen werden niet helemaal waargemaakt. Ik had van Making Memories iets meer verwacht.
2. Scrap-N-Bake (gesponsord door Doodlebug)
Hier hebben we een Chinese take-away box "gealtered" tot een kerstkadootje, waarin de ingrediënten zitten om een brownie te maken.
Hier had ik niet zulke hoge verwachtingen van ;) Doodlebug is niet echt mijn papierlijn en het papier wat we gebruikten was ook niet echt mijn kerstpapier, maar het idee vond ik wel heel leuk. Ik ga dan ook zeker op zoek naar deze take-away boxes want ik zie daar wel wat in voor de komende kerst :) En die Brownie ga ik deze week zeker nog bakken :)

3. Beautiful you (gesponsord door All My Memories)
Over deze workshop hadden we vooraf niet veel goede verhalen gehoord, dus we hielden ons hart vast.... we hebben hier een kerstclipboard gemaakt, die best leuk was en we konden een soort metalen hartvormig mandje met zeepjes, bodylotion en badschuim alteren tot een kerstkadootje. Dit mandje kwam volgens mij van de Wibra oid vandaan ....
Voor dit laatste projekt kregen we mooi kerstpapier waarvan we het eigenlijk zonde vonden om te gebruiken voor een mandje dat ik zelfs nog niet aan mijn schoonmoeder ;) kado zou willen doen...
Ik heb het mandje zo meegenomen (en het papier meegenomen ) en aan Bette gegeven. Zij vond het helemaal fantastisch en heeft zich vanmorgen al van top tot teen met de bodylotion ingesmeerd.....

4. Year of Memories (gesponsord door All My Memories)
Hier hebben we een bureaukalender gemaakt. Eerlijk gezegd vond ik deze workshop nog het leukste. Het projektje ga ik zeker afmaken. Op zich was het heel simpel, want alles was al voorgesneden, maar het uiteindelijke resultaat zag er heel leuk uit. Bovendien is het AMM papier best mooi!

Verder uiteraard nog een beetje geshopt en veel bekenden gezien.
Ik vond het een hele geslaagde dag!


XXXM

4 opmerkingen:

Nellie Hulsman-Lodders zei

Het was onwijs leuk om je weer eens in het eggie te zien, Moniek! Die doosjes van Scrap-n-bake heb ik een aantal van kunnen scoren bij Akkefietje (1,00 per stuk). Ik vond het idee ontzettend leuk. Ik had niet zulke hoge verwachtingen van de scrap-a-ganza, en dat werd op bepaalde punten helaas weer eens bevestigd, maar tot mijn verbazing hadden we wel leuke workshops. Mazzel met uitkiezen, denk ik!

Anoniem zei

Waar zijn de foto's?

groetjes,
Eef

Nicole zei

Het is idd een beetje kwestie van geluk bij het uit zoeken van workshops en het is jammer als een workshop tegenvalt als je er hoge verwachingen van hebt, maar andersom is natuurlijk ook het geval.
maar voor lekker te kletsen en inspiratie om te doen is zo'n dag altijd super...

gr Nicole

Anoniem zei

Nou, dan heb ik nog een patroon van zo'n take away doosje. Dan kun je hem zelf freubelen...
Ik was eind mei bij Scrap-a-ganza. De ene keer een super workshop en dan weer wat minder spannend. Toch kan ik er dingen leren.
Groetjes Susanne