woensdag, mei 31, 2006

PARIJSIk heb nog maar net een blog en nu verwaarloos ik ´m al :)
Maar daarvoor was een goede reden...... we zijn een lang weekend naar Eurodisney geweest!


Zelf zag er vooraf niet echt naar uit. Ik had visioenen van een vreselijke drukte en ellenlange rijen mensen voor een attractie. Maar dit viel uiteindelijk heel erg mee. Natuurlijk was het vooral zaterdag erg druk, maar door wat fastpasses te regelen, hebben we toch redelijk veel kunnen doen zonder dat we al te lang in de rij hebben moeten staan.Bovendien waren we er steeds om 9.00 uur en dan is het nog betrekkelijk rustig. Tussen 9.00 en 10.00 uur konden we bij de meeste attracties zo doorlopen. Tim en Bette vonden het helemaal waanzinnig. Ze hebben werkelijk genoten en wij daarom natuurlijk ook.

Het feit dat ze allebei voor het eerst in een hotel sliepen, maakte ons weekend helemaal af. We zijn vrijdagochtend vroeg vertrokken en zijn eerst Parijs ingegaan. We besloten naar Montmartre en de Sacré Coeur te gaan. Maar Tim en Bette hadden geen oog voor een beetje cultuur..... ze wilden alleen maar naar het hotel! Ze waren zó benieuwd hoe dat er nu precies uit zou zien....... en ze vonden het super! Onze kamer was niet groot, er stond een 2-persoonsbed en een stapelbed voor de kinderen, maar voor Tim en Bette was het perfect! En dan het ontbijt in het restaurant!!! Tim en Bette hebben ´s ochtends nog nooit zoveel gegeten! Tim nam elke ochtend 2 hardgekookte eitjes, stokbrood, croissants en het liefst dan nog 2 schaaltjes met franse kwark!

Verder zijn we aan het eind van vrijdagmiddag nog gaan winkelen in een supergrote Carrefour. Ik geloof dat ik nog nooit zo´n grote heb gezien!Voor mij is dat echt een uitje. Ik kan úren in zo´n winkel rondlopen, alles bekijken, alles ruiken.....al het mooie fruit, de groente, de kaas, de vleeswaren.... zalig! Helaas konden we geen verse dingen meenemen, maar gelukkig was er genoeg anders wat wel mee kon!

Ik kijk ook altijd bij de kantoorbenodigdheden en wat ik daar nu vond................ een witte uniball signo!! Mét nog een extraatje.... hij ruikt naar popcorn! :) Ik kon mijn ogen niet geloven! Ik lees overal dat er zo moeilijk aan te komen is en hier liggen ze gewoon in bij de Carrefour! En voor geen geld: er zitten 5 kleuren in een pakje: zwart (ruikt naar cola) bruin (ruikt naar chocola) rood (ruikt naar kaneel) roze (ruikt naar bubblegum) en wit... voor nog geen 4 euro! Ik heb er 2 meegenomen, want ik kon eigenlijk niet geloven dat dit de echte waren. Maar nadat ik ze in het hotel had uitgeprobeerd baalde ik dat ik niet het hele rek had leeggerukt! Ze schrijven alle 5 super mooi!! Gelukkig gaan we over 6 weken op zomervakantie naar Frankrijk, dus ik ga alle Carrefours af die ik dan tegenkom!

Het was echt een superweekend, maar ook supervermoeiend! We waren zondagavond laat thuis en maandag moesten Tim en Bette weer gewoon naar school. Bovendien begon maandag de avond4daagse.... Het zal mij benieuwen of ze het volhouden. Vooral voor Bette is het een drukke week, want vanmiddag moet ze ook nog afzwemmen voor haar B-diploma!

Opa en Oma komen zo, dus nog even stofzuigen :)

XXXM


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een super foto's zeg! Vooral van die van Bette is geweldig. Verheug me nu al op je lo's :-)

Anoniem zei

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

Anoniem zei

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»