dinsdag, september 04, 2012

Online workshop vakantie-layouts

Het is een traditie aan het worden, want dit is alweer de 3e online vakantielayouts workshop!

Het is een heerlijke workshop om alvast een flinke flinke bres te slaan in de stapel vakantie foto's! We gaan 7 dubbele layouts maken, waarop we veel foto's gaan verwerken. Gemiddeld komen er zo'n 6 foto's op 1 dubbele layout, dus ga maar na.....

De workshop start op donderdag 20 september en duurt 2 weken, wat betekent dat je om de dag een nieuwe layout te zien krijgt. Bij elke layout krijg je een uitleg en een schets. Ik zal bij elke layout uitleggen hoe ik de layout heb opgebouwd en waarom ik bepaalde dingen heb gedaan of gebruikt.
De layouts die ik heb gemaakt zijn speciaal voor deze workshop gescrapt en worden nergens anders getoond, dus je hebt een exclusief kijkje in mijn foto-album ;)

Een kleine sneak:
De kosten voor de workshop bedragen 10 euro. Ik maak voor deze workshop een aparte Yahoogroep aan, waar je in kunt loggen na betaling. Daar zal ik alle layouts en uitwerkingen plaatsen en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en om elkaar te stimuleren en te motiveren en om je eigen uitwerking te laten zien aan de andere deelnemers.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar: moniekjannink@planet.nl en je ontvangt van mij verdere info.

XXXM

2 opmerkingen:

Chantal zei

Helemaal leuk. Natuurlijk doe ik weer mee. Ik heb net al mijn vriendinnen ook een mail gestuurd, dus er zal nog wel wat volgen.

Groetjes Chantal

yvonne zei

Ik heb hem ook net gekregen en ga me zo meteen inschrijven want ik heb weer heel wat foto's om te verwerken. Yvonne