dinsdag, februari 10, 2009

Druk geweest :)


Ik had het goede voornemen om mijn blog wat vaker te updaten, maar de afgelopen week is alweer voorbij gevlógen! Ik ben druk geweest met een soort voorjaarsopruiming in huis en heb het huis eindelijk weer eens een beetje uitgemest. Op de één of andere manier komt er altijd steeds meer IN dan dat er UIT gaat....... dat hebben we nu voorlopig weer even rechtgetrokken :)

En verder ben ik druk geweest met een workshop en make en takes geven. De workshop was afgelopen zaterdag bij Doeading in Spijkenisse (sorry, helaas geen foto van het voorbeeld....) en de make en takes heb ik 2 dagen gegeven op de Knallende Kars Dagen. Het was voor het eerst dat ik hiervoor gevraagd ben en ik heb 2 heerlijke dagen gehad! Uiteraard heel hard gewerkt, maar heel veel nieuwe mensen en oude bekenden ontmoet.
Ik mocht werken met de Cuttlebug (een fantastisch apparaat, echt waar!) en de lijn Chocolate Box van ColorCore. Deze cardstock lijn heeft steeds een bruine voorkant en een ander gekleurde achterkant. Door dit te embossen met de Cuttlebug en dan op te schuren ontstaat een heel mooi effect:


En vanuit mijn kraampje had ik een heel mooi uitzicht op het kraampje waar Tim Holtz zat te demonstreren. Ik had hem nog nooit in het echie gezien en ik vond altijd al dat hij fantastische dingen maakte, maar om hem in levende lijve bezig te zien, is helemaal fantastisch! Wat maakt hij een mooie dingen!XXXM

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou Moniek, je had wel even mogen lachen ;-)

doei doei,
Eef

Chantal van de Kant zei

Ik vond het ook heel gezellig afgelopen weekend.
Mooie foto heb je. Je kijkt wel serieus hoor.
Groetjes
Chantal

SCRAPPINGJOL zei

Ik vond het ook gezellig Moniek. Ik heb als enerlaatste cuttle klant aan je tafeltje gezeten. Na ons kwamen er nog 2 dames en daarna was het afgelopen.
We hebben nog een tijdje staan praten bij Tim's kraampje :)

Groetjes,
Jolanda

heidi zei

Super Moniek! Is leuk spelen met zo'n apparaat toch? En je voorbeelden zijn erg sjiek.
Heb je wel een HANDTEKENING van Tim???

D@nielle zei

leuke kaartjes, ik heb alleen de embossingfolders voor mijn fondant op de cupcakes omdat ik geen cuttlebug heb ;) Welke heb je voor de onderste kaart gebruikt ?

Anoniem zei

Ik weet niet wie er in Nederland nou meer beroemd is..... Jij of Tim Holz.

Ik ben in elk geval fan van jullie beiden en stik-jaloers dat jij met hem op de foto staat!

Liefs Nicole

Nellie Hulsman-Lodders zei

Wat GAAAAAF! Tim is gaaf, de kaarten zijn waanzinnig gaaf en die chocolade in de boterham is ook super!!!!
Je bent heerlijk bezig, Moniek!

Liefs,
Nellie