dinsdag, februari 19, 2008

Weemoedig....


In 2002 hadden wij nog geen digitale camera en toen JP er eens eentje van zijn werk bij zich had, heeft hij ´s ochtends voor we naar ons werk moesten even snel een paar foto´s gemaakt en op de computer gezet om mij te laten zien hoe het allemaal werkte met zo´n digitale camera.
Deze foto´s stonden dus al 6 jaar ergens op mijn computer en zo heel af en toe kwam ik ze per abuis tegen. Ik weet niet waarom ik vorige week opeens besloot om ze nu eens af te laten drukken. De kwaliteit van de foto´s is niet zo heel bijzonder en ze zijn zomaar even snel gemaakt, maar toch, deze foto´s doen wat met me.

Zou het komen omdat Bette over 10 dagen alweer 8 jaar oud wordt? Dat ik opeens weer met mijn neus op het feit gedrukt wordt dat de tijd écht voorbij vliegt? Dat het kleine meisje van de foto´s vanavond in de musical van school meespeelt en daar totaal niet tegenop ziet of ook maar enige vorm van spanning voelt? (haar moeder daarentegen des te meer ;) )

Toen ik deze foto´s zag, besefte ik opeens weer dat deze tijd voorbij is en mijn kleine meisje zo ontzettend snel groot wordt.......

XXXM

2 opmerkingen:

HARTENKERSJE zei

och wat een plaatje van Bette! Leuk om te zien hoe ze vroeger eruit zag, enig. En...heel veel succes/plezier vanavond! Jammer dat onze meiden niet in hetzelfde klas zitten, he. En voor Bette ook natuurlijk.

scraplfs Kirs xx

HARTENKERSJE zei

Ik bedoel Voor Bette ook natuurlijk veel succes!