donderdag, augustus 30, 2007

long time no see................

We zijn weer terug van onze vakantie in Denemarken.... het was er heerlijk! We hebben een ontzettend fijne vakantie gehad.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik grote twijfels had om naar Denemarken te gaan. Ik ben een Francofiel in hart en nieren en ik was echt bang dat een vakantie naar Denemarken tegen zou vallen. En natuurlijk heb ik bepaalde dingen uit Frankrijk gemist, maar daar stonden gelukkig weer heel veel leuke Deense dingen tegen over! Wat een fantastisch land is het! De natuur is schitterend en wat een rust! Geen hordes toeristen als je ergens naar toe gaat en op het strand lig je niet handdoek aan handdoek..... We gaan zeker nog eens terug!

Hierbij een impressie:
Zoals gezegd was het weer prima. Voor mij hoeft het geen 30°c te zijn. We hadden meestal rond de 22/23°c en dit was lekker genoeg om regelmatig naar het strand of naar het zwembad te gaan.West-Jutland
En natuurlijk zijn we ook in Legoland geweestDe kleuren zijn er heel anders dan in Nederland (of Frankrijk) Ik bezoek graag kerken en kastelen en de kleuren in dit kleine kerkje vond ik adembenemend:
Uiteraard hebben we Kopenhagen bezocht. Ik vond het een fantastische stad. Hier gaan we zeker nog eens terug!


De kleuren van de huizen in Denemarken zijn schitterend. Je ziet heel veel roodbruin, maar ook geel en blauw. Dit is in Koege:
Als je niet beter wist, zou je denken dat deze foto op een tropisch eiland was gemaakt!


Slot Vallo op Lolland:
XXXM3 opmerkingen:

Nicole zei

Ik moet eerlijk bekennen dat Denemarken ook niet mijn eerste keuze zou zijn, (alhoewel legoland bij de jongens in de top 10 voorkomt)maar wat ziet het er allemaal prachtig uit, misschien toch een keer het overwegen waard...

groetjes Nicole

Roelien zei

wij zijn 2x naar Denemarken geweest, en als ik jouw foto's zie krijg ik helemaal zin om weer een keer te gaan.

Krisje zei

Kopenhagen is fantastisch, ik heb er een heel leuk miniablum over :-) We bezochten er een pennenvriendin van mijn tante, heel erg meegevallen dus ;)