dinsdag, juli 10, 2007

Surprise.... surprise!


JP vertelde afgelopen donderdag dat we de volgende dag met z´n viertjes uit eten zouden gaan. Toen had ik meteen nattigheid moeten voelen, want ik kan me niet meer heugen dat we zomaar, zonder nuttige reden, met ons viertjes uit eten zijn geweest (de McDonald even niet meegerekend...)


Nietsvermoedend liep ik naar het restaurantje.....
maar toen ik daar binnenkwam werd ik daar verrast door mijn schoonzusjes en vriendinnen met een surprise party voor mijn 40e verjaardag..... :)

Ik ben altijd midden in de zomervakantie jarig en daardoor vier ik mijn verjaardag eigenlijk nooit. Of ik ben zelf op vakantie, of iedereen die ik uit zou willen nodigen is op vakantie maar eerlijk gezegd vind ik het wel prima zo. De verjaardag van JP, Tim en Bette vieren we altijd volop, maar voor mij hoeft het eerlijk gezegd niet zo. Maar dit jaar was het anders. Ik wilde het dit keer, voor mijn doen, toch wat uitgebreider vieren omdat ik 40 word en toevallig zijn we dit jaar een keer thuis op mijn verjaardag. Dus leek het me leuk om een BBQ te organiseren voor een ieder die toevallig ook thuis was rond mijn verjaardag. Maar langzaamaan bleek dat wíj wel thuis waren, maar dat nagenoeg iedereen die ik zou willen uitnodigen op vakantie was! Ik had de hoop op een klein feestje op mijn 40e verjaardag eigenlijk al een beetje laten varen.....

Maar ik had kunnen weten dat mijn schoonzusje Lisette dit niet zomaar voorbij zou laten gaan. Laat het maar aan haar over om binnen 2 weken iedereen te mobiliseren en het zó te regelen dat ik er niets van heb gemerkt......

Iedereen heeft zelfs nog wat werk moeten verzetten, want ze moesten een foto van zichzelf en een foto waarop degene samen met mij stond, een stukje tekst en een aantal vragen die ze altijd al aan mij hadden willen stellen, opsturen.

Mirjam heeft er dit waanzinnig gave boekje van gemaakt:

Elke pagina klapt naar links open en rechts kan er een tag in worden geschoven waar iedereen nog iets persoonlijks op heeft gezet.
Het is al een paar dagen geleden, maar ik pak het boekje nog steeds een paar keer per dag om weer door te kijken...... dit is echt het mooiste en dierbaarste kado wat ze me hadden kunnen geven....... Ik voel me echt gezegend.....

XXXM

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat leuk !!!!!!!!!!!!!!

Dat is nou echt een verrassing.
Enne Mirjam............jij kan goed geheimpjes bewaren zeg.

Morgen gaan wij mijn zus verrassen voor haar 40 e verjaardag, ik ben benieuwd hoe zij het vindt.

groetjes,
Eef

HARTENKERSJE zei

Wat enig verassing!! En vooral dat je zelf een prachtig albumpje kado krijgt. Want je maakt het voor anderen.
en alvast een fijne verjaardag toegewenst.

Scrpagroetjes van Kirs

heidi zei

Ongelooflijk zo'n verrassing, nu zie je wat zo'n miniboekje doet met je he? Hoe waardevol het is om een zelfgemaakt kado te krijgen.
En ik heb nog even de tijd tot de echte datum he?

Krisje zei

Wauw, dat ziet er heel leuk uit, en schattig :)

Nellie Hulsman-Lodders zei

Wat een super verrassing! Ik krijg er gewoon kippenvel van! Wat zul jij genoten hebben zeg! En wat een fantastisch boekje! Uniek en heel waardevol!

Marjolein zei

Ooooooh wat leuk joh!! Dat is nou nog eens een verrassing en dan nog zo'n mooi kado krijgen, dat is heeeeeel bijzonder en ik kan me voorstellen dat het je dierbaar is!